Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Cristian Barbosu


12 oameni resetați. De la ucenici la apostoli - Cristian Barbosu

Această carte este despre cei doisprezece ucenici, pe care Isus Cristos ia ales și prelucrat în a-i face apostoli. Deși îi știm după nume, în realitate îi cunoaștem prea puțîn. Viață lor însă e o pove..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Ce vrea Dumnezeu sa stiu despre viata de familie - Cristian Barbosu

Multe carti vorbesc despre viata de familie, insa putine imbina o atat de autentica originalitate, realism practic si integritate scripturala ca aceasta. Cu indrazneala si prospetime, profund dar ..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Cine traieste de fapt in tine? - Cristian Barbosu

Cum se poate ca o biserica infiitata de insusi apostolul Pavel, in care acesta a slujit un an si jumatate, o biserica incarcata de daruri spirituale, dar si material recunoscuta ca cea mai bogata b..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Cum să discerni între absoluturi, convingeri și păreri - Cristian Barbosu

acoperământul femeiipodoabelefusta / pantalontobelenecurăția femeiilegalismulCâţi credincioşi şi câte biserici nu judecă sfințenia, ba chiar mântuirea altor persoane în funcție de ceea ce poartă acest..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Estera. Unde este Dumnezeu când nu-L văd, nu-L simt și nu-L aud?

Unde este Dumnezeu când nu-L mai vezi, nu-L mai simți, nu-L mai auzi? Aceasta este întrebarea de fond a cărții Estera, scrisă în vremuri de criză pentru oameni care sunt în criză. O criză atât de prof..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Exodul. O abordare expozitiv-aplicativă - Cristian Barbosu

Merita sa citesti aceasta carte?Merita. Indiferent ca esti teolog sau nu, Exodul este cartea de capatai in a-ti intelege radacinile credintei iudeo-crestine. In stilu-i caracteristic, autorul cauta sa..

60,00 RON Fără TVA: 57,14 RON

Habacuc: când planul lui Dumnezeu nu mai are nicio noimă - Cristian Barbosu

Ți-ai pus vreodată întrebări de genul: Doamne, unde ești? De ce nu răspunzi rugăciunilor mele? Doamne, Tu nu vezi ce se întâmplă cu mine? Câte nedreptăți mi se fac? De nu intervii? Unde este cred..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Muzica și limbajele închinării. O perspectivă biblică, misiologică și istorică - Cristian Barbosu

Există un singur limbaj al închinării exprimat printr-un stil de muzică de închinare prescris creștinilor în Noul Testament sau nu? Interzice Dumnezeu anumite instrumente sau are El ceva de spus î..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)