Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Tamera Alexander


Crăciunul la Carnton - Tamera Alexander

Rămasă văduvă în timpul Războiului Civil, fără loc de muncă şi ameninţată cu evacuarea din locuinţă de către bancă, Aletta Prescott continuă să lupte pentru viaţă, pentru copilul său de 6 ani şi p..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Frumusețe fără seamăn. Seria "Conacul Belmont". Vol. 2 - Tamera Alexander

O fermecătoare poveste de iubire, ce se înfiripă în același magnific loc, vestitul conac Belmont din Nashville, Tennessee.Eleanor nu este o frumusețe, după canoanele vremii, însă ea se remarcă prin ..

47,00 RON Fără TVA: 44,76 RON

In gratiile ei - vol. 2 - Tamera Alexander

Ea e un jocheu innascut intr-o lume in care femeilor le este interzis sa participe la cursele de cai, dar Maggie Linden e convinsa ca isi va face calul campion. Insa singurul om care ar putea sa o a..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Mirajul celebrității. Seria "Conacul Belmont". Vol. 1 - Tamera Alexander

O poveste de iubire spectaculoasă și neașteptată, plasată pe fundalul somptuos al conacului Belmont. Să creeze ceva ce va străbate trecerea timpului este dorința cea mai mare a lui Claire Laurent ..

47,00 RON Fără TVA: 44,76 RON

Nazuinte spuse in soapta - vol.1 - Tamera Alexander

Acțiunea romanului Năzuințe spuse în șoaptă se desfășoară pe plantația Belle Meade, cea mai importantă fermă de cai pursânge din istoria Americii, și aduce în prim-plan, pe fundalul unor ..

41,00 RON Fără TVA: 39,05 RON

O comoara nebanuita - Tamera Alexander

Hotărâtă să tempereze ieşirile rebele ale fratelui ei, McKenna Ashford acceptă invitaţia verişoarei lor de a se muta în Vest, unde să o ia de la capăt. Însă odată ajunsă acolo, descoperă repede că ..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Totul pentru inima ei - vol.3 - Tamera Alexander

Aprecieri pentru romanele inspirate de Plantația Belle Meade „Pentru iubitorii de romane istorice și romantice, Totul pentru inima ei încântă cititorii atât cu elemente de istorie, cât ..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)