Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

David Jeremiah


Agentii Apocalipsei - David Jeremiah

CINE NE VA VESTI SOSIREA ULTIMELOR ZILE ALE PAMANTULUI? Oare traim zilele din urma? Dar daca personajele prezentate in cartea Apocalipsa se desfasoara in forta azi? Si daca intr-adevar o fac, cum le ..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Agentii Babilonului. Ce ne spun profetiile lui Daniel despre sfarsitul vremurilor - David Jeremiah

Babilonul este in ascensiune!  In toata istoria, Babilonul a fost un simbol al celei mai rele cetati, una caracterizata de decadenta extrema, cruzime infinita, lupta pentru putere si razvrat..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Ce se intampla cu lumea in care traim? - David Jeremiah

Biblia are multe de spus cu privire la vremurile de pe urma. Insa, pana acum, nu s-a scris o alta carte care, intr-un limbaj simplu si usor de inteles, sa prezinte zece profetii scripturale, sa st..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Înainte. Descoperă scopul lui Dumnezeu pentru viitorul tău - David Jeremiah

Gaseste-ti bucuria de a face urmatorii pasi pe care Dumnezeu ii are pentru tine!Cele mai bune zile ale tale urmeaza de acum inainte! Dumnezeu este gata sa te foloseasca acum, mai mult decat oricand. C..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Lumea în vremurile din urmă. Cea mai importantă profeție din Biblie ne influențează azi prioritățile - David Jeremiah

ACEASTA EVANGHELIE A IMPARA­TIEI VA FI PROCLAMATA INTREGII OMENIRI, CA O MARTURIE PENTRU TOATE NATIUNILE. SI ATUNCI VA VENI SFARSITUL. —Matei 24:14 Nu ai senzatia ca parca lucrurile au scapat de..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Mana care scrie pe zid - David Jeremiah

In "Mana care scrie pe zid", Dr. David Jeremiah ne arata cum intelegerea unei profetii ne deschide calea spre o traire activa in zilele noastre. Ceea ce crezi cu privire la lucrurile discutate in a..

26,00 RON Fără TVA: 24,76 RON

Neasteptata intorsatura a vietii editia 2 - David Jeremiah

De ce mie? De ce acum? De ce asta? Viata ne aduce fiecaruia clipe de zbucium. De multe ori suntem dezorientati in legatura cu ceea ce ne pregateste Dumnezeu si ajungem in situatii in care ne intr..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)