Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Lisa Bevere


Adevarata valoare a unei femei. Descopera-ti valoarea intrinseca si priveste la tine insati prin ochii lui Dumnezeu - Lisa Bevere

SCHIMBA-TI PERSPECTIVA, SCHIMBA-TI VIATA! Al OBOSIT SA TE MAI MASORI DUPA STANDARDE IMPUSE DE ALTI OAMENI? Traim intr-o lume care ne determina valoarea in functie de pozitia noastra, de bunurile..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Ca diamantul: Descoperirea adevărului într-un univers de opinii - Lisa Bevere

"Importantă. Convingătoare. Lisa Bevere este de neabătut din hotărârea ei de a fi de partea Adevărului."-- Louie şi Shelley Giglio, fondatorii conferinţelor PassionCE ESTE ADEVĂRUL?Aceasta a devenit c..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Fara rival. Imbratiseaza identitatea si scopul tau, in locul confuziei si comparatiei - Lisa Bevere

Exista un motiv pentru care ii privim pe altii ca pe niste rivali si pentru care ne limitam singuri, oprindu-ne la nivelul comparatiilor si al competitiei. Avem un dusman care ne ia cu asalt minte..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Fete inarmate cu sabii. Cum sa-ti porti crucea ca un eraou - Lisa Bevere

Cuvantul lui Dumnezeu este o sabie pe care ne este mult mai usor sa o studiem decat sa o manuim. Este vremea ca sa punem in mana femeilor sabii si sa le ajutam sa conecteze cerul cu pamantul. In lu..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Fete inarmate cu sabii. Cum sa-ti porti crucea ca un erou - Lisa Bevere Fete inarmate cu sabii. Cum sa-ti porti crucea ca un erou - Lisa Bevere
Out of stock

Fete inarmate cu sabii. Cum sa-ti porti crucea ca un erou - Lisa Bevere

Cuvantul lui Dumnezeu este o sabie pe care ne este mult mai usor sa o studiem decat sa o manuim. Este vremea ca sa punem in mana femeilor sabii si sa le ajutam sa conecteze cerul cu pamantul. In l..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Trezirea Leoaicei - Lisa Bevere

Leoaica se ridica din toropeala ei. O imagine magnifica a tariei, a pasiunii si a frumusetii. Simpla ei prezenta domina peisajul, ii protejeaza pe cei tineri si il imputerniceste pe leu. Cand calatore..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)