Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

John MacArthur


Adevarul despre Domnia lui Cristos - John MacArthur

Descopera ce inseamna acest adevar pentru tine, azi!   Sa devii crestin inseamna sa fii scarbit de pacatul tau, sa iti doresti iertare si salvare de raul prezent si de iadul viitor si sa ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Biserica in perspectiva profetica - Comentariu Biblic din cartea Apocalipsa - John MacArthur

Cuprins: Biserica in perspectiva profetica - Apocalipsa 2-3 Indragostirea de Isus - Apocalipsa 2:1-7 Saraca Biserica bogata - Apocalipsa 2:8-11 Biserica langa tronul lui Satan - Apocalipsa 2:12..

11,00 RON Fără TVA: 10,48 RON

Ce spune Biblia despre cresterea copiilor - John MacArthur

Planul lui Dumnezeu pentru educarea copilului tau Mai mult ca niciodata, crestinii au nevoie sa stie invatatura Bibliei despre cresterea copiilor si s-o puna in practica. Parintii cauta azi ras..

13,00 RON Fără TVA: 12,38 RON

Confruntați de Isus. Rolul confruntărilor în lucrarea lui Isus de propovăduire a învățăturii biblice - John MacArthur

OARE  ŞTII CINE ESTE CU ADEVĂRAT ISUS?Încearcă să îţi imaginezi un învățător biblic atât de devotat susținerii adevărului încât nu ratează  niciodată  oportunitatea de a-i confrunta..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Constiinta pe cale de disparitie - John MacArthur

Ti-ai pierdut abilitatea de a recunoaste pacatul? Iti este usor sa dai vina pe altcineva pentru faptele tale rele, sa-ti negi propria vinovatie ori sa scuzi esecul moral in tine sau in altii? In ..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Descopera voia lui Dumnezeu - John MacArthur

..

9,00 RON Fără TVA: 8,57 RON

Doisprezece barbati obisnuiti - John MacArthur

Doisprezece barbati obisnuiti Cum i-a modelat Invatatorul pe ucenicii Lui si ce-Si doreste sa faca si din tine Cine au fost acesti barbati? Nu au fost niste sfinti Nu au fost niste eruditi Nu..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Evanghelia dupa Dumnezeu. O redescoperire a celui mai remarcabil capitol din Vechiul Testament: Isaia 53 - John MacArthur

„El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pentru fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne dă pacea a căzut peste El și prin rănile Lui suntem tămăduiți.” Isaia 53:5Adesea elogiat ca fiind ..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Evanghelia dupa Pavel - John MacArthur

Evanghelia dupa Pavel Vestea Buna – mesajul central al invataturii lui Pavel Maestru al expunerii mesajului biblic, John MacArthur prezinta intr-un mod revelator invataturile apostolului Pavel de..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Foc strain. Pericolul intristarii Duhului Sfant printr-¬o inchinare falsa - John MacArthur

Nadab si Abihu nu au fost samani sau negustori fraudulosi, care s-au infiltrat in tabara israelitilor pentru a raspandi printre ei superstitiile canaanitilor. Dupa toate aparentele, erau oameni cin..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Mântuit mai presus de orice îndoială. Fii sigur de mântuirea ta! - John MacArthur

SUNT EU MÂNTUIT CU ADEVĂRAT?OARE MĂ VOI DUCE ÎN CER?CUM AȘ PUTEA FI SIGUR DE MÂNTUIREA MEA?În anumite momente ale umblării lor spirituale, toți creștinii s-au confruntat cu astfel de întrebări. Pr..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Numai Isus. Ce înseamnă să fii cu adevărat mântuit? - John MacArthur

ESENȚA EVANGHELIEI AȘA CUM A PROCLAMAT-O ISUSOare ce intenționa Isus să spună când a făcut afirmația: „Urmează-Mă”? În Numai Isus, autorul și învățătorul biblic John MacArthur ne spune clar că Eva..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Razboiul adevarului. Cum sa lupti pentru certitudine intr-o epoca a inselaciunii - John MacArthur

O chemare la arme. In prezent adevarul este sub asediu si miza este enorma. Probabil ca nimeni altcineva din America nu este mai pasionat decat John MacArthut ca sa demaste pe cei care conduc aces..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Afişare 1 - 13 din 13 (1 pagini)