Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Tracie Peterson


Doamna minerului. Seria "Tinutul apelor stralucitoare" - 2 - Tracie Peterson

Când sora mai mică a lui Chantel Panetta îi spune acesteia că e îndrăgostită de Orlando Calarco, Chantel știe că iubirea lor nu are nicio speranță, fiindcă familiile Panetta și Calarco sunt învrăj..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Fiica taietorului de gheata. Seria "Tinutul apelor stralucitoare" - Tracie Peterson

Fiind singura femeie intr-o casa plina de barbati, Merrill Krause isi dedica viata familiei sale, avand grija de ei si ajutandu-i cu afacerea lor, asa cum a rugat-o mama sa pe patul de moarte. Ins..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Furtună la orizont. Seria "Moștenitorii din Montana" - 2 Tracie Peterson

De pe dealul ei preferat, frumuseţea naturală a Montanei—cu tot farmecul ei aspru şi neîmblânzit—o umple pe Dianne Chadwick de seninătate şi hotărâre. Însă frica încearcă să-i fure pacea, pentru c..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Mireasa pietrarului. Seria "Tinutul apelor stralucitoare" - 3 - Tracie Peterson

Emmalyne Knox a fost dintotdeauna îndrăgostită de Tavin MacLachlan. Însă în urma unei tragedii ce lovește familia lor, tatăl ei hotărăște să nu o mai lase să se căsătorească. În ciuda rugăminților..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Preludiul zorilor. Seria Cantec din Alaska - vol.1 - Tracie Peterson

Fiind data de foarte tanara spre casatorie unui vaduv mai in varsta si deosebit de crud, Lydia nu poate sa nu simta o oarecare usurare atunci cand acesta piere intr-un accident. Insa ceea ce urmeaz..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Refrenul diminetii. Seria Cantec din Alaska - Vol. 2 - Tracie Peterson

Cand afla ca urmeaza sa se mute cu familia in orasul Sitka din Alaska, tanara Phoebe Robbins se intreaba ce ar avea de oferit viata in acest tinut salbatic. Dar chiar inainte de a pune piciorul pe ..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Să visezi din nou. Seria "Moștenitorii din Montana" – 3 - Tracie Peterson

Prin hotărârea lor nezdruncinată, Dianne şi Cole Selby au făcut ca ferma Diamond V să propăşească. Dar când o nouă familie care are ambiţia de a întemeia un imperiu în Montana se stabileşte în vec..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Serenada amurgului. Seria Cantec din Alaska – Vol.3 - Tracie Peterson

Britta Lindquist a plecat din Sitka in urma cu sase ani intr-o incercare de a se distanța pe cat posibil de Yuri Belikov, dragostea vieții ei. Cand revine, afla cu surprindere ca acesta nu e de gas..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Speranța din suflet. Seria "Moștenitorii din Montana" – 4 - Tracie Peterson

Obligați să-și părăsească preaiubita fermă, Diamond V, Dianne Selby și fa-milia ei o iau de la capăt. Dar, în timp ce se pregătesc de reconstrucție, soțul ei, Cole, trebuie să se întoarcă la tatăl..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Tărâm al inimii mele. Seria "Moștenitorii din Montana" – 1 - Tracie Peterson

Când Dianne Chadwick își îndeamnă familia să se mute în vest, la ferma unchiului ei din ținutul Montana, ea își imaginează o aventură idilică. Fără experiență, dar plină de hotărâre, Dianne trebui..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)