Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

John Stott


Esența credinței creștine - John Stott

Considerată pe drept cuvânt o lucrare clasică, Esența credinței creștine a lui John Stott s-a vândut în peste două milioane de exemplare de la prima ei ediție, publicată în 1958. Inclusă în Top 10..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Galateni - comentariu expozitiv - John R. W. Stott

Autorul vede în Epistola lui Pavel către galateni un mesaj „uimitor de relevant pentru situația actuală din Biserică”. În ea, apostolul „se ocupă de probleme care nu au dispărut; căci, dimpotrivă, pri..

85,00 RON Fără TVA: 80,95 RON

Predica de pe munte - John Stott

REZUMAT:„Predica de pe Munte prezintă o fascinaţie unică“, scrie John Stott. Ea pare să întruchipeze chintesenţa învăţăturii lui Isus. Bunătatea devine atragătoare, trăirea noastră sărăcăcioasă es..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Puterea predicării - John R. W. Stott

Cred cu tarie ca predicarea trebuie sa ofere o punte intre lumea biblica si lumea moderna. [...] Cred cu adevarat in predicare si consider ca nimic nu are puterea de a reda sanatatea si vitalitatea Bi..

60,00 RON Fără TVA: 57,14 RON

Romani - comentariu expozitiv - John R. W. Stott

John Stott se alătură, prin acest comentariu, distinselor voci bisericești care au meditat asupra uimitoarelor teme ale Epistolei către romani și au discutat modul în care ele trebuie aplicate în viaț..

110,00 RON Fără TVA: 104,76 RON

Sa intelegem Biblia - John Stott Sa intelegem Biblia - John Stott
Out of stock

Sa intelegem Biblia - John Stott

..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Ucenicie radicala - John Stott Ucenicie radicala - John Stott
Out of stock

Ucenicie radicala - John Stott

Ucenicie radicala este cantecul de lebada al lui John Stott († iulie 2011). in aceasta ultima carte, el ne invita sa meditam la opt caracteristici ale vietii de credinta – aspecte care autorul a desco..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)