Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Charles Martin


Apa din inima mea - Charles Martin

„Dragoste, răscumpărare, altruism, toate sunt prezente în noul roman al lui Charles Martin… te răscolește prin puterea lui.“ —Jackie K. Cooper, Huffington Post„Cu extraordinar de mult tâlc și profun..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Dar dacă e adevărat? Călătoria cu Isus a unui romancier - Charles Martin

„În aceste pagini vei găsi compasiunea lui Hristos, inima de Tată a lui Dumnezeu și chemarea duioasă a Duhului Sfânt. Fiecare capitol este în sine o călătorie, fiecare rugăciune un balsam vindecăt..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Niciodata prea departe - Charles Martin

Nu conteaza unde mergi, nu conteaza daca reusesti sau nu, daca ramai in picioare sau cazi, niciodata nu esti prea departe. Poti oricand sa te intorci acasa. La optsprezece ani, instrumenti..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Păzitorul cuvintelor (Un roman Murphy Shepherd. Cartea 2) - Charles Martin

Împletind emoții ce-ți frâng inima cu o tensiune ce te ține cu sufletul la gură, Charles Martin explorează puterea neasemuită a dragostei jertfitoare.El își face apariția când orice speranță este ..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Păzitorul mărturiilor. Un roman Murphy Shepherd – 3 - Charles Martin

„Pentru că meriți să fii salvată.“Pe Murphy Sheperd, ultima misiune de salvare aproape că l-a costat viața. Acum nu-și dorește nimic altceva decât să stea pentru o vreme aproape de soția și de fiica s..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Trimite ploaia pe pamant - Charles Martin

De la autorul bestsellerului Muntele dintre noi, o nouă poveste fascinantă, cu secrete adânc îngropate, o dragoste pierdută și promisiunea unei a doua șanseAllie încă nu și-a revenit după pierderea ..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)