Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

C.S. Lewis


Anatomia unei dureri C.S.Lewis Anatomia unei dureri C.S.Lewis
Out of stock

Anatomia unei dureri C.S.Lewis

Anatomia unei dureri Scrisa dupa moartea tragica a sotiei sale ca o modalitate de a supravietui "momentelor de durere innebunitoare de la miezul noptii," Anatomia unei dureri" este meditatia onesta..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Creștinism, pur și simplu - C. S. Lewis

Titlul în limba engleză: Mere ChristianityEdiţie revăzută şi întregită cu o nouă introducere, a celor trei cărţi: Convorbiri radiofonice, Purtarea creștină, Dincolo de personalitate* * *Prima traducer..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Crestinismul redus la esente - C. S. Lewis Crestinismul redus la esente - C. S. Lewis
Out of stock

Crestinismul redus la esente - C. S. Lewis

Volumul de fata este una din capodoperele literaturii crestine moderne. O stralucita si profunda prezentare a credintelor fundamentale ale crestinismului, o carte care produce o delectare pentru i..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Despre minuni, Cele patru iubiri, problema durerii - C.S.Lewis

Despre minuni pleaca de la ideea ca miracolul crestin fundamental este intruparea, toate celelalte pregatindu-l sau decurgand din el. Ca atare, crestinii ar trebui nu numai sa accepte minunile,..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Despre minuni. Cele patru iubiri. Problema durerii - C. S. Lewis

DESPRE MINUNI "Despre minuni" pleaca de la ideea ca miracolul crestin fundamental este intruparea, toate celelalte pregatindu-l sau decurgand din el. Ca atare, crestinii ar trebui nu numai sa..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Marea despartire - C.S. Lewis

Marea despărţire este Divina comedie a lui C.S. Lewis. Povestea alegorică ne poartă într-o călătorie din Iad, un oraş cenuşiu cu străzi pustii, care se dovedeşte a fi Purgatoriul pentru aceia care..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Meditatii la psalmi - C.S. Lewis

„Aceasta nu este o lucrare «apologetica». Nu voi cauta sa-i conving pe necredinciosi de adevarul crestinismului. Ma adresez celor care deja cred sau celor care sunt gata sa-si «suspende necredinta» pe..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Nepotul magicianului - Cronicile din Narnia vol.1 - C.S.Lewis

Cronicile din Narnia, vol I. Nepotul magicianului Ce ai face dacă într-o zi cineva ţi-ar oferi un inel fermecat, să călătoreşti cu el în alte lumi – lumi fantastice, care nici nu ştiai că există? ..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Sfaturile unui diavol batran catre unul mai tanar - C. S. Lewis

Mai mult decat oricare alt ganditor al secolului XX, Lewis si-a ajutat cititorii sa gaseasca raspuns la intrebarile lor filozofice. -- Los Angeles Times  Un drac cel mai bine se..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Sfaturile unui diavol bătrân către unul mai tânăr - C.S.Lewis

Despre viaţa unui om angajat religios se vorbeşte de obicei din perspectivă înaltă, din perspectiva reperelor lui morale şi spirituale. C.S. Lewis, distins universitar englez, e un creştin înzestr..

39,67 RON Fără TVA: 33,33 RON

Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)