Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Charles R. Swindoll


Cercetati Scripturile. Cum sa gasesti hrana de care are nevoie sufletul tau - Charles R. Swindoll

Cu totii stim ce inseamna sa ai o dieta neechilibrata sau sa consumi prea multe dulciuri sau sa sari peste o masa. Ca urmare, invariabil suportam nenumarate consecinte. Ne simtim rau sau suntem am..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Iosif. Un om al integritatii si al iertarii - Charles R. Swindoll Iosif. Un om al integritatii si al iertarii - Charles R. Swindoll
Out of stock

Iosif. Un om al integritatii si al iertarii - Charles R. Swindoll

Intr-o lume in care credinta se stinge si integritatea este o raritate, viata lui losif din Vechiul Testament straluceste asemenea unei stele luminoase pe bolta noptii, aratandu-ne ca ascultarea d..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Moise. Un om al dedicarii altruiste - Charles R. Swindoll

Moise s-a confruntat de multe ori cu decizia dificila de a continua sau nu sa II urmeze pe Dumnezeu in situatii grele, lucru pe care il vei gasi descris de multe ori in aceasta carte. Ti-ar placea..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Pavel. Un om al harului si al tariei de caracter - Charles R. Swindoll

Teroristul convertit, autorul inspirat, invatatorul extraordinar si mentorul plin de rabdare - aceasta figura colosala a pasit plina de curaj pe scena lumii primului secol si a lasat o amprenta de..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Relatari fascinante din viata unor personaje uitate - Charles R. Swindoll

Una dintre concluziile autorului este aceea ca:"Nicio viata nu este lipsita de importanta atunci cand Dumnezeu alege sa o foloseasca pentru a-i invata pe altii adevarul Sau." Si adevarul acesta ne..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)