Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Ligia Seman


Domnind peste imprejurarile vietii. Un studiu devotional despre valoare, putere, scop si psihoterapie feminina - Ligia Seman

Ligia Seman a inscris in literatura crestina de dupa caderea Cortinei de Fier trei romane de succes, Funiile dragostei, Handicapul constiintei si Tragedie si Triumf. Cititorii au primit cu uimire roma..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Handicapul constiintei - Ligia Seman

In acest al doilea roman al sau, dupa cel de debut, Funiile dragostei, care a beneficiat de un interes deosebit din partea cititorilor, Ligia Seman continua sa-si cucereasca cititorii prin problematic..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Portrete din cioburi. Vol. 1 - Ligia Seman

VlATA TA ESTE O ADUNATURA DE CIOBURI? Ligia Seman iti ofera in "Portrete din cioburi" solutii la problemele legate de: relatii premaritale, relatii familiale, crizele varstelor, crize emotionale. "..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Portrete din cioburi. Vol. 2 - Ligia Seman

MODERNITATEA TRAVALIULUI EPIC se intrepatrunde cu apelurile (recursurile) la Noul Testament. Capitolele sunt intrepatrunse, modulare, cu insertii psalmice, cronologie, amintind de tehnica cinematograf..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Schimbată, nu doar atinsă de Dumnezeu. Un studiu biblic despre vindecare, valoare, identitate și creștere spirituală - Ligia Seman

„Cartea Schimbată, nu doar atinsă de Dumnezeu a scriitoarei Ligia Seman este una dintre cele mai valoroase cărţi de studiu pe care le-am citit în ultimii ani.“-- Tatiana Petric, vorbitoare motivaţiona..

41,00 RON Fără TVA: 39,05 RON

Suflet si virtual. Vol. 1 si 2 - Ligia Seman

Vol. 1 DOAMNE, SUNT LA LIMITA TUTUROR SOLUŢIILOR OMENEŞTI!Ajută-mă!Suflet şi virtual este un roman complex de factură psihologică, ce abordează şi răspunde la câteva probleme vitale cu care gener..

79,00 RON Fără TVA: 75,24 RON

Tragedie si triumf - Ligia Seman

Ligia Seman locuieste in Hunedoara impreuna cu Tibi, sotul sau, si cu cele doua fetite. Cele doua romane ale sale, Funiile dragostei si Handicapul constiintei, s-au bucurat de un real succes, fiind pr..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Vindecarea sentimentelor prin cunoașterea lui Dumnezeu. Un studiu devoțional despre vindecare interioară, identitate și caracterul lui Dumnezeu - Ligia Seman

„Mulţumim, Ligia, pentru înţelepciunea ta de a stabili diagnosticul emoţional al femeilor din această generaţie şi pentru reţetele oferite cu generozitate. Cu siguranţă, această carte va contribui sem..

41,00 RON Fără TVA: 39,05 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)