Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Elisabeth Elliot


Calauzirea lui Dumnezeu - Elisabeth Elliot

Cum pot distinge vocea lui Dumnezeu? Viata este formata dintr-un sir de optiuni, iar deciziile pe care le iei afecteaza intreg parcursul ei ulterior. Cum poti afla care este decizia corecta? Care..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Cararea singuratatii - Elisabeth Elliot

Te confrunti cu singuratatea fiindca nu esti casatorit sau fiindca ai pierdut pe cineva drag prin moarte sau divort? Sau poate esti singur fiindca te simti izolat in familie sau in societate? Spec..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Ce înseamnă să fii femeie. Gânduri despre semnificația statutului de femeie - Elisabeth Elliot

A fi femeie este oare ceva cu totul diferit de a fi barbat? Si ce asteapta Dumnezeu de la noi, femeile? Pe ce te poti baza atunci cand te simti coplesita de responsabilitatea a tot ce intuiesti ca..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Fii increzatoare! Portii zilnice pentru suflet - Elisabeth Elliot

Portii zilnice pentru suflet O inima linistita se multumeste cu ceea ce ii da Dumnezeu. Ceea ce da El este indeajuns. Totul este har. Cand viata devine prea aglomerata, prea impersonala, cand circ..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Fii linistit, suflete! - Elisabeth Elliot

Noi obisnuim sa complicam mult conceptele crestine, iar Elisabeth reuseste sa le simplifice cu multa gratie.Ruth Bell GrahamViata ta poate parea mult mai complicata decat a altora, dar elementele ei..

24,00 RON Fără TVA: 22,86 RON

Pasiune si puritate - Elisabeth Elliot

Editie adaugita. Contine fotografii de arhiva si o plansa cu linia timpuluiCuvant-inainte de Joshua HarrisPrefata de Ruth Bell GrahamTraieste-ti viata sentimentala fara regrete prea tarziiIntr-o cul..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Prin portile splendorii - Elisabeth Elliot

EVENIMENTUL CARE A SOCAT O LUME, A SCHIMBAT VIAȚA MULTORA SI I-A INSPIRAT PE MULTI      Era in toamna anului 1955, cand Jim Elliot, Peter Fleming, Ed McCully, Nate Saint si Roger You..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Viața și jurnalul lui Jim Elliot: Un bărbat obișnuit cu o misiune extraordinară - Elisabeth Elliot

Nu este nesabuit cel care renunta la ceea ce nu poate pastra pentru a castiga ceea ce nu are cum sa piarda.     Sunt cuvintele lui Jim Elliot, scrise la varsta de 22 de ani, pe can..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)