Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Philip Yancey


Biserica: frustrare si implinire - Philip Yancey

Desi poate ca multi cred ca acest titlu nu ar trebui sa existe, el exprima totusi o realitate. Biserica ne creeaza si frustrari, dar, in cele din urma tot ea ne aduce adevarata implinire. Poate ca..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Dezamagit de Dumnezeu - Philip Yancey

Este Dumnezeu nedrept?Tace El?Se ascunde El?Daca am fi sinceri cu noi insine, am recunoaste ca avem indoieli cu privire la Dumnezeu.Ne incredem in promisiunile Lui, insa culegem vant. Cautam fata Lui,..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

In cautarea Dumnezeului nevazut - Philip Yancey

Viata cu Dumnezeu nu este intotdeauna asa cum ne-am asteptat. Uneori El pare indepartat si o relatie cu El pare imposibila. Cum se poate stabili o relatie cu El, daca nu-L vedem, nu-L auzim si nu-..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

În criză de har. Ce se mai aude cu vestea bună? - Philip Yancey

Oare ce este harul?„Creștin fiind, sunt profund preocupat de modul în care ne facem cunoscută propria credință celorlalți. Suntem chemați să împărtășim vestea iertării și speranței, însă mi se a..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Intrebarea care nu dispare niciodata: De ce? - Philip Yancey

O continuare a cartii "Unde este Dumnezeu cand sufar?" GASIREA UNUI SENS IN MIJLOCUL SUFERINTEI In cartea sa, devenita clasica, "Unde este Dumnezeu cand sufar?", Philip Yancey ne dadea voie sa ne..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Isus pe care nu L-am cunoscut - Philip Yancey

"Intotdeauna cand ne adancim in studiul Cuvantului lui Dumnezeu descoperim lucruri noi despre Isus. Iti multumesc, Philip, pentru a ne fi facilitat aceasta prin noua ta carte."- Joni Eareckson Tad..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Rugaciunea - Philip Yancey

PE CINE SCHIMBA RUGACIUNEA: PE NOI SAU PE DUMNEZEU? SAU SI PE NOI SI PE DUMNEZEU?In cea mai impresionanta carte pe care a scris-o de la "Isus pe care nu L-am cunoscut" si "Tulburatoarele descoperi..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Unde este Dumnezeu cand sufar? - Philip Yancey

Unde este Dumnezeu cand suferim? De ce nu pare prezent in momentul cand avem cel mai mult nevoie de El? De ce nu ne raspunde imediat? Ce incearca El sa ne spuna prin suferinta? De ce permite suferinta..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Zvonurile unei alte lumi - Philip Yancey

..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)