Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Alister Mcgrath


C.S. Lewis: O viata - Alister McGrath

C.S. Lewis - O viata GeniuExcentricProfet fara voie Un portret vibrant al lui C.S. Lewis - autorul celebrelor Cronici din Narnia, Universitar stralucit si celebtru aparator al credintei crestine. C..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Doctrina crestina - Alister McGrath Doctrina crestina - Alister McGrath
Out of stock

Doctrina crestina - Alister McGrath

Doctrinele par, uneori, lipsite de relevanta. Cei mai multi oameni se sperie la auzul cuvîntului doctrina. Adesea, doctrina îi trimite cu gîndul fie la ceva neînsemnat, fie la ceva greu de înteles. ..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Doctrina intruparii - Alister McGrath

Subiectul acestei carti este redescoperirea locului, rolului si importantei doctrinei crestine pentru ministerul crestin, pentru crestinul de rind si pentru biserica zilelor noastre  Teologia ..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Doctrina justificarii - Alister McGrath

Cartea aceasta prezinta doctrina justificarii in contextul ei biblic, modul in care a fost inteleasa in decursul istoriei si traducerea ei intr-un limbaj relevant pentru omul modern.  Pentru r..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Doctrina trinitatii - Alister McGrath

"Doctrina Trinitatii" prezinta concetia crestina despre Dumnezeu, care culmineaza cu doctrina Trinitatii, si importanta ei pentru crestini.  "Daca il intelegi, nu este Dumnezeu" (Augustin de H..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Marele mister. Stiinta, Dumnezeu si cautarea semnificatiei - Alister McGrath

CINE SUNTEM?DE CE SUNTEM AICI? CARE NE ESTE VIITORUL? SUNTEM OARE SINGURI?"Marele mister" îşi îndreaptă atenţia spre tărâmul fascinant al identităţii umane. Alister McGrath, autor de bestselleruri..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Un nor de martori - Alister McGrath Un nor de martori - Alister McGrath
Out of stock

Un nor de martori - Alister McGrath

Categorie: Marturii Autor: Alister McGrathDescriere: Alister E. McGrath, profesor de teologie la Universitatea Oxford din Marea Britanie. In cadrul aceleiasi universitati, preda teologia ..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)