Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Martin Lloyd-Jones


Autoritatea - Martyn Lloyd-Jones

Autoritatea D.M. Lloyd-Jones  În societatea contemporană se observă o lipsă acută a autorității. Orice formă de autoritate pe care am moștenit-o de la înaintașii noștri a devenit suspectă, ..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Baza unitatii crestine - Martyn Lloyd-Jones

Unitatea crestina este rezultatul unei credinte impartasite in Hristos si in Evanghelia Lui. Iata ce iese in evidenta din studiul dr-ului Lloyd-Jones asupra capitolului 17 din Ioan si a capitolulu..

10,00 RON Fără TVA: 9,52 RON

Bucurie negraita - Martin Lloyd-Jones Bucurie negraita - Martin Lloyd-Jones
sale

Bucurie negraita - Martin Lloyd-Jones

Ucenicii erau nişte oameni care fuseseră cu Domnul Isus timp de trei ani, Îl auziseră predicând şi văzuseră minunile pe care le-a făcut; Îl văzuseră răstignit şi mort pe cruce, văzuseră cum trupul..

21,00 RON 25,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Experimentarea nasterii din nou. Studii din Ioan 3 - Martyn Lloyd Jones

tudii din Evanghelia după Ioan capitolul 3Sunt tot mai convins că aceasta este cea mai mare nevoie de acum: să realizăm cu toții ce este de fapt un creștin și ce e menit să fie... Implică, bineî..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Incercarea credintei - Martyn Lloyd-Jones

Daca a fost ceva care m-a frapat cand am citit prima data "Incercarea credintei", a fost ceea ce am exclamat in sinea mea: "Omul acesta chiar iubeste oamenii. Deci m-ar iubi si pe mine." Aceasta ..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Nenorocirea omului și puterea lui Dumnezeu - D. Martyn Lloyd-Jones

Aceste mesaje au fost susținute de D. Martyn Lloyd-Jones în Edinburgh în timpul celui De-al Doilea Război Mondial, însă problemele abordate aici sunt problemele cu care se confruntă permanent omen..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Romani. Expunere asupra capitolului 8:5-17. Fiii lui Dumnezeu - D. Martyn Lloyd-Jones

Aceasta serie de predici din Epistola catre Romani a fost tinuta in biserica Westminster incepand cu luna martie a anului 1960 si pana in luna aprilie a anului 1961. Seria de mesaje din serile de ..

70,00 RON Fără TVA: 66,67 RON

Viata in Cristos - studii asupra Primei Epistole a lui Ioan - Martyn Lloyd-Jones

Daca privesti lumea printr-o pereche de ochelari cu sticla rozalie, s-ar putea sa ai impresia ca te afli intr-un loc al bucuriei, un loc in care viata ti se pare usoara, insa negarea realitatilor ..

71,00 RON Fără TVA: 67,62 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)