Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Amir Tsarfati


A început necazul cel mare? Cum să evităm confuzia și să răscumpărăm vremea în aceste zile de pe urmă - Amir Tsarfati

Cum evenimentele, știrile locale și internaționale devin tot mai neliniștitoare, interesul pentru profețiile biblice continuă să crească. Îngrijorarea legată de riscul de a ne pierde identitatea și mo..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Ceasul de pe urma. Perspectiva unui nativ israelian asupra vremurilor din urma - Amir Tsarfati

PE MASURA CE CEASUL DE PE URMA SE APROPIE, ESTE VREMEA SA RASTURNAM PRECONCEPTIILE SI SA DISCERNEM PLANUL ADEVARAT AL LUI DUMNEZEU. Cu totii avem intrebari despre vremurile din urma. Insa, dupa cum..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Descoperirea lui Daniel: Speranță în mijlocul haosului - Amir Tsarfati

Viețile noastre și viitorul sunt în mâinile Lui.În timp ce lumea pare a fi într-o situație disperată, cartea Daniel ne prezintă o imagine vie a numeroaselor moduri în care Dumnezeu ne ghidează viețile..

41,00 RON Fără TVA: 39,05 RON

Dinspre nordul îndepărtat - Amir Tsarfati

Tensiunile sunt pe punctul de a ceda. Piețele occidentale care se bazau cândva pe gazul rusesc s-au întors spre Israel pentru nevoile lor energetice. Furioasă, Rusia ia măsuri pe furiș pentru a-și pro..

52,00 RON Fără TVA: 49,52 RON

Înțelegând Apocalipsa. Modul în care planul lui Dumnezeu pentru viitor îți poate schimba viața din prezent - Amir Tsarfati Înțelegând Apocalipsa. Modul în care planul lui Dumnezeu pentru viitor îți poate schimba viața din prezent - Amir Tsarfati
sale

Înțelegând Apocalipsa. Modul în care planul lui Dumnezeu pentru viitor îți poate schimba viața din prezent - Amir Tsarfati

Incursiune în ultima carte a BiblieiCartea Apocalipsa a fost scrisă pentru că Dumnezeu dorește ca noi să știm ce ne rezervă viitorul. Pentru credincioși, adevărurile profetice pe care le conține, ..

30,00 RON 35,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Ziua se apropie. Mesaj de avertizare și speranță a unui nativ israelian asupra zilelor din urmă - Amir Tsarfati

O nouă carte semnată de Amir Tsarfati, autorul bestsellerului Ceasul de pe urmă. Perspectiva unui nativ israelian asupra vremurilor din urmăOBSERVAȚI SEMNELE VREMURILOR?Isus a vorbit în Biblie despr..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)