Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

D. Martyn Lloyd-Jones


Arta predicării. Esența predicării puternice - D. Martyn Lloyd-Jones

Dr. Martyn Lloyd-Jones a slujit, pentru mai bine de 30 de ani, la Westminster Chapel în Londra. Până astăzi el este considerat unul dintre cei mai mari predicatori ai secolului XX. În lucrarea de ..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Crucea - D. Martyn Lloyd-Jones

Publicarea acestor predici trebuie să fie un prilej de mare mulțumire pretutindeni în Biserica creștină. Această serie a fost predicată în Westminister Chapel în Londra, în toamna anului 1963, toa..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Predici de actualitate pentru crestini - Martyn Lloyd Jones

Ca intotdeauna, si astazi sunt multi care se folosesc de Cuvantul lui Dumnezeu pentru a-si transmite ideile si parerile lor, insa Lloyd Jones predica Cuvantul. Si acest Cuvant predicat sub ungerea..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Prietenul Mirelui - D. Martyn Lloyd-Jones

Domnul Isus Hristos a venit la noi, ca prin jertfa Lui, noi, cei morți în păcatele și fărădelegile noastre, să fim aduși la viață. Această viață pe care ne-a adus-o El este o viață din belșug, o v..

3,00 RON Fără TVA: 2,86 RON

Puritanii. Originile și urmașii lor

Discursuri ţinute în cadrul Conferințelor „Puritan” și „Westminster” 1959-1978Care au fost învăţăturile puritanilor şi ale celor care i-au urmat? Poate fi învățătura lor socotită biblică? Ce pildă..

75,00 RON Fără TVA: 71,43 RON

Romani. 7:1-8:4. Legea: Functiile si limitele ei - D. Martyn Lloyd-Jones

Acest volum se ocupa de unul dintre capitolele cele mai controversate ale Bibliei. Autorul explica pe larg ca sursa majoritatii dificultatilor este obsesia cu privire la asa-numitul "om din Romani..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Romani. Cap. 5. Siguranta mantuirii - D. Martyn Lloyd-Jones

Face parte din seria de expuneri asupra Epistolei lui Pavel catre ROMANI. Aceste expuneri reprezinta o serie de mesaje predicate din cartea Romani, timp de 13 ani, de Martin Lloyd Jones in Biseric..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Romani. Cap. 6. Omul nou - D. Martyn Lloyd-Jones

Face parte din seria de expuneri asupra Epistolei lui Pavel catre ROMANI. Aceste expuneri reprezinta o serie de mesaje predicate din cartea Romani, timp de 13 ani, de Martin Lloyd Jones in Biseric..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Romani. Expunere asupra capitolului 8:17-39. Perseverarea sfintilor pana la capat

În acest volum autorul arată modul în care apostolul îşi aduce argumentul privitor la siguranţa mântuirii la un climax măreţ. Modul în care el avansează cu certitudine de la un argument la altul..

70,00 RON Fără TVA: 66,67 RON

ROMANI. Planul suveran al lui Dumnezeu. Expunere asupra capitolului 9 - D. Martyn Lloyd-Jones

În Planul suveran al lui Dumnezeu, dr. Lloyd-Jones îşi continuă expunerea la cartea Romani cu o tratare minuţioasă a capitolului 9. În mod inevitabil, acesta va fi un volum spre care mulţi cititor..

60,00 RON Fără TVA: 57,14 RON

ROMANI. Spre gloria lui Dumnezeu. Expunere asupra capitolului 11 - D. Martyn Lloyd-Jones

Doxologia înregistrată în Romani 11:33-36 i-a oferit lui Lloyd-Jones o oportunitate de aur pentru a dovedi că o bună cunoaştere a Bibliei și înțelegerea corectă a doctrinei ar trebui să trezească ..

70,00 RON Fără TVA: 66,67 RON

Studii asupra Predicii de pe Munte - D. Martyn Lloyd-Jones

Studii asupra Predicii de pe Munte este o lucrare consistentă ce reunește 60 de predici ale autorului, rostite pentru prima dată la mijlocul secolului trecut. Paginile cărții evocă dorința celui care ..

110,00 RON Fără TVA: 104,76 RON

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)