Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

John C Maxwell


Castiga aurul - John C. Maxwell Castiga aurul - John C. Maxwell
Out of stock

Castiga aurul - John C. Maxwell

John C. Maxwell, expertul in leadership recunoscut la nivel international, orator si autor care a vandut peste 13 milioane de carti, a asteptat patruzeci de ani pentru a scrie Leadership de aur, bests..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Cele 5 niveluri ale leadershipului - John C. Maxwell

Intr-un limbaj extrem de accesibil si prin intermediul unor exemple concrete, John C. Maxwell ne descrie un concept testat in peste treizeci de ani de experienta profesionala, ce poate fi aplicat i..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Cum sa devii o persoana cu influenta - John C. Maxwell

John C. Maxwell, expertul in leadership recunoscut la nivel international, orator si autor care a vandut peste 13 milioane de carti, a asteptat patruzeci de ani pentru a scrie Leadership de aur, bes..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Da sens vietii - John C. Maxwell

In adancul sufletului, fiecare dintre noi ne dorim sa avem o viata care conteaza, sa stim ca putem schimba in bine vietile celor din jur si ca vom ajunge in cele din urma sa fim cea mai buna versiune ..

38,00 RON Fără TVA: 36,19 RON

Dezvolta liderii din jurul tau - John C. Maxwell

Dezvoltarea calitatilor de lider la cei din jurul tau este calea spre succes in lumea competitiva de azi, pentru ca singurul bun de valoare in oricare organizatie sunt oamenii care o compun. Sisteme..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

Dezvolta liderul din tine - John C. Maxwell

Daca te afli intr-o pozitie de conducere, de la director al unei companii, pana la a fi preot, profesor sau parinte, probabil te-ai intrebat de numeroase ori ce iti trebuie pentru a fi un lider. Acu..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Fara limite - John Maxwell

In lucrarea de fata, John Maxwell identifica 17 abilitati esentiale. Pe unele dintre ele le avem deja, cum ar fi energia, creativitatea sau capacitatea de a conduce. Altele depind de propriile aleg..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Lider în vremuri dificile. Depășirea celor mai mari provocări, cu îndrăzneală și încredere - John C. Maxwell

După o perioadă în care omenirea s-a confruntat cu situații și provocări nemaiîntâlnite la o asemenea amploare în ultimele secole, John C. Maxwell, considerat cel mai influent expert în leadership al ..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Reinventeaza-te ca lider! - John C. Maxwell

John C. Maxwell este un reputat expert international pe probleme de leadership, orator si autor care a vandut peste 18 milioane de carti si lanseaza o carte: Reinventează-te ca lider! - 11 schimba..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Totul despre lideri, atitudine, echipa , relatii - John C. Maxwell

Iata afirmatiile-cheie care constituie fundamentul teoriilor lui John Maxwell, expuse concis si limpede in aceasta noua carte, ce trece in revista nu numai toate fatetele succesului personal, dar si..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Uneori castigi alte ori inveti - pentru adolescenti - John C. Maxwell

O pierdere nu este o pierdere in totalitate daca inveti ceva din ea. Viata este plina de suisuri si coborasuri. Insa orice contralovitura (o infrangere in campionat, o nota mica, o relatie pierduta..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Ziua de astăzi contează. 12 practici zilnice pentru un succes garantat al zilei de mâine - John C. Maxwell

Ziua de astăzi contează: 12 practici zilnice care îți garantează succesul de John Calvin Maxwell este o carte excelentă pentru cei interesați de dezvoltare personală, plină de momente savuroase de..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)