Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Charles R. Swindol


Avraam. Fascinanta calatorie prin credinta a unui nomad - Charles R. Swindoll

Descopera puterea credintei! Cand derulam istoria pana in timpurile lui Avraam, vom intalni oameni care au nascocit superstitii false pentru a explica inexplicabilul. Unii imparati puternici pr..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Dar dacă... Dumnezeu are alte planuri? Găsește speranța când viața te ia prin surprindere - Charles R. Swindoll

Ce faci când viața te ia prin surprindere?La un moment dat, toți ne trezim în viața noastră că ni se pune în față un scenariu pe care nu l-am fi ales niciodată singuri. Încotro o iei în astfel de mome..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

David, omul pasiunii si al destinului - Charles R. Swindol

Lumea noastra are nevoie disperata de modele de urmat: eroi adevarati sau oameni integri, ale caror vieti ne motiveaza sa facem binele, sa urcam pe culmi, sa stam pe inaltimi. Intotdeauna a fost a..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Estera. O femeie imbracata cu tarie si slava - Charles R. Swindoll

"... mana Lui Dumnezeu lucreaza in mod invizibil, dar invincibil, aducand planul Sau suveran la implinire.Acest plan include amanari dese, care aduc alte suferinte, dar si dezamagiri dureroase, ca..

18,00 RON Fără TVA: 17,14 RON

Intimitate cu Cel Atotputernic - Charles Swindoll

Permite-I lui Hristos sa intre in tainitile vietii tale. "Superficialitatea este blestemul epocii noastre. Doctrina satisfactiei imediate a devenit o problema spirituala. Astazi este o nevoie dis..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Isus. Cel mai mare Om din istorie - Charles R. Swindoll

Isus Cristos. El este, fara urma de indoiala, persoana cea mai influenta din istorie. Milioane de oameni declara adevarurile religiei care Ii poarta numele. Dar cine este de fapt Isus? Un renumit..

26,00 RON Fără TVA: 24,76 RON

Misterul voii lui Dumnezeu. Ce vrea Domnul Dumnezeu pentru mine? - Charles R. Swindoll

"Nu cred ca am intalnit vreodata pe cineva care sa nu se fi framantat cu dorinta de a cunoaste voia lui Dumnezeu. Problema este ca aceasta framantare implica, cel mai adesea, multa confuzie si i..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Trezirea harului. A crede în har e una. A trăi în har e altceva - Charles R. Swindol

Predicatorii ne predică despre el. Profesorii ne învaţă despre el. Teologii ni-l explică. Apoi îl uităm. Insight for Living România vă pune la dispoziţie cea mai vândută carte a păstorului Charles..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)