Totul despre suplimentele alimentare. Cele bune și cele mai puțin bune - Jacques Fricker, Luc Cynober
- Producători:Autor
- Cod produs: C2004
- Disponibilitate: În Stoc
-
37,00 RON
- Fără TVA: 35,24 RON
Carte recomandată de dr. Simona Tivadar
„Am cumpărat o ediţie mai
veche a acestei cărţi acum aproape 20 de ani, la Paris, și nu doar din
interes profesional. Cred sincer că ar trebui să fie consultată periodic
de fiecare om de pe planetă! De ce? Pentru că, vrând, nevrând,
înghițim suplimente alimentare permanent: din produsele îmbogățite cu
microelemente sau vitamine – de la lactate la pâine –, din ceaiuri, din
vin sau bere. Ori ni le cumpărăm chiar noi sub formă de pastile care ne
promit tinerețe fără bătrânețe și viață fără de boli. Este nevoie de
informație simplă, concisă și nepărtinitoare – oferită însă de
profesioniști, precum autorii volumului de faţă – ca să știm exact când
ne sunt necesare aceste suplimente. Sau ca să știm să le folosim adecvat
vârstei, sexului, activității fizice ori afecțiunilor pe care le avem.
Ca să ne putem bucura de miracolele naturii fără să credem, cu
naivitate, că orice e «natural» este necondiționat bun, folositor şi
fără efecte adverse. Vă sfătuiesc, aşadar, să cumpărați și voi această
carte: veți avea un doctor deștept mereu la îndemână și nu veţi risca
nici să cădeți pradă escrocilor sau reclamelor la limita minciunii, nici
să vă faceți mai mult rău decât bine consumând vitamine, minerale,
extracte de plante, tincturi sau ceaiuri «miraculoase»; în schimb, veţi
afla cum să vă ajutaţi corpul și mintea să rămână tinere și sănătoase.“ —
dr. SIMONA TIVADAR
JACQUES FRICKER este medic nutriţionist,
autor al unor cărţi despre nutriţie şi slăbit care se bucură de mare
succes în rândurile publicului larg odată cu apariţia bestsellerului Le Guide du bien maigrir. Cercetător la INSERM, apoi nutriţionist la spitalul parizian Bichat, predă la mai multe facultăţi de medicină.
LUC
CYNOBER este farmacist, profesor de nutriţie la Facultatea de Farmacie
Paris‑Descartes, şeful serviciului de biochimie al spitalelor Cochin şi
Hôtel‑Dieu din Paris. Este membru titular al Academiei de Farmacie şi
membru corespondent al Academiei de Medicină. De asemenea, e
redactor‑şef al revistei Current Opinion in Clinical Nutrition and Metabolic Care.