Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Viaţă creştină


Cel mai păzit secret al lui Dumnezeu. Creștinismul este mai ușor decât crezi - Mark Maulding

Dar daca Dumnezeu n-a intentionat niciodata ca noi sa ne zbatem atat de mult?Dar daca biruirea pacatului nu inseamna ca trebuie sa ne bazam pe propriul nostru autocontrol?Dar daca dragostea fata de al..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

 Eterna Iubire. Scurte cugetări duhovnicești  - Traian Dorz  Eterna Iubire. Scurte cugetări duhovnicești  - Traian Dorz
Out of stock

Eterna Iubire. Scurte cugetări duhovnicești - Traian Dorz

Învăţaţi de la Sfântul Apostol al iubirii şi fiţi tot mai alipiţi de Domnul! Mai ales atunci când se ivesc vânzătorii şi prigonitorii cei mai înverşunaţi pentru Domnul vostru şi pentru fraţii voşt..

11,00 RON Fără TVA: 10,48 RON

Operatiunea Exodus. Se implineste profetia. Ajutand poporul evreu sa se intoarca in Israel - Gustav Scheller

In toiul primului război din Golf, când rachetele zburau deasupra Israelului, 120 de creștini s-au adunat la Ierusalim pentru o conferință de rugăciune. Pe neașteptate, s-au pomenit într-o aventur..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

10 Trepte de cunoastere a Domnului Isus Hristos

In acest volum autorul, prin intermediul a 10 predici, arata ca asemenea intrecerilor sportive, cand la start se aliniaza mai multe persoane ce pornesc in acelati timp ca un grup compact, apoi pe parc..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

100 de meditatii din inchisoare

Richard Wurmbrand a avut mult timp de meditatie in timpul celor 14 ani petrecuti in inchisorile comuniste. El a reflectat asupra vietii sale, asupra lumii sale si, in special, asupra Creatorului sau. ..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

12 oameni resetați. De la ucenici la apostoli - Cristian Barbosu

Această carte este despre cei doisprezece ucenici, pe care Isus Cristos ia ales și prelucrat în a-i face apostoli. Deși îi știm după nume, în realitate îi cunoaștem prea puțîn. Viață lor însă e o pove..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

19 lecții de la COVID pe care Biserica NU le poate ignora. De ce “întoarcerea la normalitate” nu este o opțiune - Natanael Costea

În mijlocul acestei epidemii care împrăştie frică, întrebarea care rămâne este nu cum să ne întoarcem la vechea normalitate, ci ar trebui să fie, aşa cum scrie dr. Natanael Costea: „Ce ne învaţă D..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

23 de minute in iad

Relatarea unui om cu privire la ce a vazut, auzit si simtit in locul acela de chin "Speranta mea sincera este ca aceasta carte sa fie singurul contact pe care il veti avea vreodata cu realitatea de..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

30 de ani care au schimbat lumea. O privire proaspătă asupra cărții Faptele Apostolilor - Michael Green

Deși sunt multe comentarii și studii ale cărții Faptele Apostolilor, prea puține dintre ele se concentrează asupra personajelor din narațiune. Primii creștini pe care-i întâlnim în Faptele Apostol..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

30 de zile pentru imblanzirea limbii

Cui nu i s-a întâmplat la un moment dat să spună ce nu trebuie? Consultantul comportamental Deborah Pegues ştie cât de uşor poate limba să ne cauzeze necazuri în relaţiile noastre de afaceri sau perso..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

30 de zile pentru înțelegerea Bibliei: deslușirea Scripturilor în 15 minute pe zi - Max Anders

Descuie comorile Cuvântului lui Dumnezeu cu ajutorul acestui ghid simplu și ușor de folositDacă ai confundat vreodată Chivotul Legământului cu arca lui Noe sau Ierihonul cu Ieroboam, lucrarea clasică ..

53,00 RON Fără TVA: 50,48 RON

40 de semne că Isus va reveni curând - Christine Darg

Isus a văzut imaginea de ansamblu a secerișului. El și-a surprins ucenicii spunându-le că prima dată trebuie să îndeplinească o misiune la nivel mondial. Prima dată ei trebuie să predice Vestea Bu..

19,00 RON Fără TVA: 18,10 RON

50 de zile despre cer- Randy Alcorn

..

24,00 RON Fără TVA: 22,86 RON

70 x 7 Puterea de a ierta 70 x 7 Puterea de a ierta
Out of stock

70 x 7 Puterea de a ierta

Cuprins 1. Poate fi iertat un astfel de om? 2. Resentimentele si amaraciunea 3. Iertarea in viata zilnica 4. Iertarea in viata de casatorie 5. Iertarea atunci cand impacarea nu mai este po..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

90 de minute in Rai - O poveste adevarata

Un prieten mi-a dat aceasta carte pe la miezul noptii, iar la 2:00-3:00 dimineata inca mai citeam din ea. Povestea descrisa in carte este sublima si plina de viata. Ea iti poate largi orizontul si iti..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Afişare 1 - 15 din 903 (61 pagini)