Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Apologetică


Apologetica in jurul mesei - Vlad Criznic, ed. gen.

APOLOGETICA in JURUL MESEI – o carte care isi propune sa raspunda la intrebarile esentiale despre credinta crestina in asa fel incat orice parinte, student sau elev sa gaseasca nu doar un tipar dupa..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Sunt crestin / I am a Christian

Trei ani, cincisprezece autori, patru traducatori, trei editori, un designer, un grafician, o gramada de tipografi. O carte personala in care autorii incearca sa isi argumenteze traseul credintei, ras..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Adevarat pentru tine, dar nu pentru mine. Raspunsuri la obiectii ridicate impotriva credintei crestine - Paul Copan

Lumea este intoleranta cu crestinismul. Ati auzit probabil multe obiectii si replici anticrestine care resping relevanta si validitatea credintei crestine, inclusiv: „Cine esti tu sa impui morali..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Apologetica crestina in lumea contemporana - Timothy R. Philips & Dennis L. Okholm

Pana acum s-au facut prea putine eforturi de articulare a unei strategii apologetice capabile a avea impact asupra culturii noastre postmoderne pluraliste, orientata spre consumator si indragostit..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Ateismul: o amagire. Revolutia crestina si adversarii ei - David Bentley Hart

Această carte se referă la istoria Bisericii primare, la primele patru sau cinci secole, și la modul cum creștinătatea s-a născut din cultura Antichității târzii. Principalul scop al scrierii mele ..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Călătoria mea... de la scepticism la credință - Josh McDowell

Josh McDowell, născut în 1939 în USA, și-a propus inițial o carieră în politică, înscriindu-se la o facultate de profil. Ca ateu, provenind dintr-o familie cu un tată bețiv și violent, și-a prop..

14,00 RON Fără TVA: 13,33 RON

Calatorind de la rasarit la apus. Dumnezeul din umbra - Ravi Zacharias

I-ai citit cartile. Ai ascultat emisiunile sale radio. A venit momentul sa citesti povestea sincera a calatoriei in care isi au izvorul experientele ce au facut din RAVI ZACHARIAS unul dintre cei ..

36,00 RON Fără TVA: 34,29 RON

Când te pui cu religia. Un episcop vorbește la Facebook și Google - Robert Barron

Această carte reprezintă o versiune ușor extinsă a conferințelor pe care le-am ținut la Facebook și Google. Ea nu se adresează atât credinciosului, ci, mai degrabă, celui care caută și scepticului..

16,00 RON Fără TVA: 15,24 RON

Cartea răspunsurilor - Anselm Grun

Nu numai teologilor li s-a reproşat că dau răspunsuri fără să cunoască adevăratele probleme ale oamenilor. Însă ei sunt acuzaţi destul de des că dau răspunsuri la ceva ce nu mai interesează pe nim..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Ce fel de Dumnezeu avem? Raspunsuri la 10 dintre cele mai intalnite acuzatii aduse impotriva lui Dumnezeu - Michael Ots

"Cele mat multe dintre intrebarile care mi se pun sunt despre Dumnezeu, dar ele nu vizeaza in mod deosebit probleme despre existenta sau caracterul Sau" explica Michael Ots. 'Ce fel de Dumnezeu es..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Corectitudinea politică: o ideologie neomarxistă. Marxismul cultural - noua utopie - Andrei Dîrlău, Irina Bazon

In ultimii 40 ani America a fost cucerita de o ideologie: corectitudinea politica. Unii o considera o gluma. Nu e. E mortal de serioasa. Ea vrea sa altereze regulile, sa schimbe  comportament..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Credinta crestina. Intrebari si raspunsuri - Danut Jemna

Cartea de față prezintă credința creștină sub forma unui set de întrebări și răspunsuri, în încercarea de a oferi răspunsuri la interogațiile omului (post)modern, răspunsuri filtrate prin Tradiția mil..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Credință rațională. Adevărul creștin și apologetica - William Lane Craig

„Nu se poate exagera importanța pe care William Lane Craig a avut-o în privința cauzei lui Cristos. Este în mod cert cel mai subtil apologet creștin din ultima jumătate de veac, iar lucrările lui ..

75,00 RON Fără TVA: 71,43 RON

Crestin pur si simplu.De ce are sens crestinismul - N.T.Wright

Scopul pe care mi l-am propus aici e sa descriu ce anume vrea sa spuna crestinismul, atat pentru a-l recomanda celor aflati in afara credintei, cat si pentru a-l explica celor aflati in interiorul ..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Creștinism, pur și simplu - C. S. Lewis

Titlul în limba engleză: Mere ChristianityEdiţie revăzută şi întregită cu o nouă introducere, a celor trei cărţi: Convorbiri radiofonice, Purtarea creștină, Dincolo de personalitate* * *Prima traducer..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Afişare 1 - 15 din 69 (5 pagini)