Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Biografii / Mărturii


...Și marea nu se umple - Elie Wiesel

Trebuie să luăm întotdeauna o poziţie. Neutralitatea ajută opresorul, niciodată victima. Tăcerea încurajează torţionarul, niciodată pe cel asuprit. Uneori trebuie să intervenim. Când vieţile omene..

47,00 RON Fără TVA: 44,76 RON

Absolventi ai curajului

Te-ai intrebat vreodata care este rostul tau in viata? Te-ai intrebat care iti este rolul in societate si cat de benefica este influenta ta in familie? Incotro te indrepti? Ia-ti timp sa-ti reanali..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Agentul dublu al lui Dumnezeu - Bob Fu

In timpul zilei, Bob Fu era profesor intr-o scoala comunista; in timpul nopții, era predicator intr-o rețea subterana de biserici in case. Aceasta carte, care te ține cu sufletul la gura, prezinta po..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Albumul de familie - Cecilia Moloce

Apariţia acestui volum după o "tăcere" de mai mulţi ani, este salutată cu bucurie de cititorii acestei autoare. Scrierea de faţă continuă seria cărţilor publicate anterior, urmărind în acelaşi stil pr..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Am aflat cine sunt. Vol. 2. Prin ajutor primești speranță - Ioana Podina

Când ai tatuaje, o motocicletă rapidă şi o pasiune un pic prea mare pentru luptele corp la corp, e foarte greu să treci neobservat. Consecinţele vieții tale de noapte - cu petreceri, cluburi şi ..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Am fost doctoriță la Auschwitz - Gisella Perl

Gisella Perl a fost închisă la Auschwitz unde a fost nevoită să lucreze ca asistentă a lui Josef Mengele, supranumit „Îngerul Morții” din cauza sadismului de care a dat dovadă. Punându-și viața în..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Am supraviețuit Holocaustului. Povestea Evei Schloss, sora vitregă a Annei Frank - Eva Schloss, Evelyn Julia Kent

MULȚI CUNOSC POVESTEA TRAGICĂ A ANNEI FRANK, adolescenta care și-a pierdut viața într-un lagăr de concentrare nazist. Însă majoritatea oamenilor nu știu nimic despre Eva Schloss, tovarășa de joacă și ..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Am vazut Raiul - marturia unei femei care a stat trei saptamani in moarte clinica – Ada Mihaela Calciu Am vazut Raiul - marturia unei femei care a stat trei saptamani in moarte clinica – Ada Mihaela Calciu
Out of stock

Am vazut Raiul - marturia unei femei care a stat trei saptamani in moarte clinica – Ada Mihaela Calciu

Cartea este o lecție de viață, o invitație la reflecție asupra uneia dintre cele mai profunde experiențe umane. Lumina pe care o răspândește este intensă, iar puterea ei vine tocmai din simplitatea pr..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Amagita de inima mea - Chrissy Cymbala Toledo

Povestea adevărată a unei fiice risipitoare și a întoarcerii ei acasăO uimitoare experiență de viațăChrissy a crescut cunoscând atât frumusețea iubirii, cât și caznele durerii. Fiica renumitului ..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Ancorați în trecut. Mărturii cu fratele Traian Dorz - Costel Rotaru

În amintirea sufletelor celor plecați dintre noi, militanți activi pentru viața în Hristos și în Biserică, Costel Rotaru a fost îndemnat să scrie așa cum a fost inițiat, cum a inițiat și cum a con..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Auschwitz, ultima stație. Povestea mea din lagăr. 1943-1945 - Eddy de Wind

O mărturie din iadul de sârmă ghimpată, singura carte scrisă la Auschwitz încă din timpul războiului, recuperată după aproape 75 de ani de la prima ediție și aflată în curs de apariție în peste 30..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Autobiografia lui George Muller

Dr. D. James Kennedy: Prin viata si exemplul acestui om al lui Dumnezeu, credinta cititorilor va fi întarita, viata lor de rugaciune îmbogatita, iar slujirea largita. În odaia lui de rugaciune, s..

18,00 RON Fără TVA: 17,14 RON

Autobiografie spirituala - Simone Weil Autobiografie spirituala - Simone Weil
Out of stock

Autobiografie spirituala - Simone Weil

Descriere carte: Intelepciunea e savoare: ea inseamna a gusta din cunoasterea Celui cu totul altul. Credinta inseamna certitudinea ca aceasta cunoastere e nesfirsita, ca savoarea ei e inepuizabil..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Aventura credinței. Biografia prescurtată a lui Husdon Taylor - Dr. și doamna Howard Taylor

Viata fondatorului Misiunii in Interiorul Chinei, medicul J.Hudson Taylor, s-a asemanat cu o ascensiune pe Annapurna, aflat la granita de sud a Chinei cu Nepalul. Om de mare credinta, consacrat to..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Biruitori cu Dumnezeu prin valea plângerii. Istoria familiei noastre - Dumitru Peter Moldovan

Binecuvântările familiei noastre primite de la Dumnezeu după 56 de ani de la căsătorie. Slăvit să fie Domnu!Este uimitor modul în care fratele Dumitru se lasă folosit de Dumnezeu şi se implică în ..

36,00 RON Fără TVA: 34,29 RON

Afişare 1 - 15 din 134 (9 pagini)