Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Cântări / Muzică / Harfe


Armonia copiilor - culegere de cântări cu note pentru copii

Armonia copiilor - culegere de cântări cu note pentru copii Compilare şi aranjament - Sebastian Lucian Cismaş Editare computerizată - Lavinia Ondina Cismaş Format: 14,7 x 21 cm; 122 pag...

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Cântarea, ca meditație - Traian Dorz

"Nu este o mai fericită stare ca aceea când sufletul credincios este atât de unit cu Dumnezeu, încât este cu totul în Domnul şi Domnul în el." -- Traian Dorz..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Cântări de odinioară - Dorin Scheul

Către cititoriParcurgerea paginilor culegerii „Cântări de odinioară”, alcătuită de profesorul Dorin Şcheul, m-a surprins într-un mod plăcut atât în ceea ce priveşte demersul în sine cât şi modal..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Cantarile Bisericii. Editia a VI-a Cantarile Bisericii. Editia a VI-a
Out of stock

Cantarile Bisericii. Editia a VI-a

Nu exista privilegiu mai mare pentru cineva decat acela de a lauda pe Dumnezeu. Sunt convins ca prin mesajul acestor cantari te poti intalni cu Dumnezeu si tu care vrei sa-L lauzi, ca si acesti o..

60,00 RON Fără TVA: 57,14 RON

Cântările Evangheliei - cântări duhovniceşti ale Bisericilor Baptiste din Romania, cu partitura pe 4 voci.           Cântările Evangheliei - cântări duhovniceşti ale Bisericilor Baptiste din Romania, cu partitura pe 4 voci.
Out of stock

Cântările Evangheliei - cântări duhovniceşti ale Bisericilor Baptiste din Romania, cu partitura pe 4 voci.

Cântările Evangheliei - cântări duhovniceşti ale Bisericilor Baptiste din Romania  cu partitura pe 4 voci. contine 601 cântări.  Prezentul volum oferă varianta muzicală completă a cărţ..

75,00 RON Fără TVA: 71,43 RON

Cântările Evangheliei - cântări duhovniceşti ale Bisericilor Baptiste din Romania, cu text si o linie melodica .(roşie)           Cântările Evangheliei - cântări duhovniceşti ale Bisericilor Baptiste din Romania, cu text si o linie melodica .(roşie)
Out of stock

Cântările Evangheliei - cântări duhovniceşti ale Bisericilor Baptiste din Romania, cu text si o linie melodica .(roşie)

Cântările Evangheliei - cântări duhovniceşti ale Bisericilor Baptiste din Romania,  cu text si o linie melodica .( roşie )    . La alcătuirea prezentului volum şi-a adus contribuţia ..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Cântaţi lui Dumnezeu - Ediţia a II-a revizuită

Cântaţi lui Dumnezeu - Ediţia a II-a revizuită . O colecţie de 980 cântări. Au colaborat Simion Buzduga, Ilie Mandici. consilier editorial - Constantin Moisa- exemplar exista in trei cu..

53,00 RON Fără TVA: 50,48 RON

Culegere de cantari duhovnicesti. Editie noua Culegere de cantari duhovnicesti. Editie noua
Out of stock

Culegere de cantari duhovnicesti. Editie noua

Cuvânt introductivÎl binecuvântăm pe Dumnezeu din ceruri şi îi aducem mulţumire Lui, în primul rând, pentru ajutorul pe care ni l-a dat în alcătuirea acestei noi harfe de cântări, a Bisericii Ap..

98,00 RON Fără TVA: 93,33 RON

Dezvoltarea ideii muzicale - Hans Urs von Balthasar

Muzica e arta cea mai de neînțeles fiindcă e cea mai nemijlocită. Ni se adresează mai direct, pătrunde mai adânc în noi decât celelalte. Dar oare nu tocmai această apropiere este ceea ce-o face un..

14,00 RON Fără TVA: 13,33 RON

Din aur curat. Cantece crestine - Iuliana Leontiuc

Sunt incredintat ca aceasta lucrare va avea darul sa imbogateasca patrimoniul muzical si cultural al poporului lui Dumnezeu si pe toti cei care vor avea bucuria sa intre in posesia acestei culeger..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Domnul, nu eu! Harfa pe note. Vol. 1 - Dionisie Giuchici

Cuvânt înainteFratele Dionisie Giuchici este cunoscut ca poet din volumele sale de poezii care au fost publicate, dar el a mai scris şi în jur de 1500 de cântări date prin Duhul Sfânt. Acesta este..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Harfa Cântecelor Creştine din România - vol.1 - ediţia 1, 7206 CÂNTĂRI Harfa Cântecelor Creştine din România - vol.1 - ediţia 1, 7206 CÂNTĂRI
Out of stock

Harfa Cântecelor Creştine din România - vol.1 - ediţia 1, 7206 CÂNTĂRI

Harfa Cântecelor Creştine din România - vol.1 - ediţia 1, 7206 CÂNTĂRI Descriere: Harfa Cântecelor Creștine din România, volumul I, prima ediție, apare după o perioadă de muncă desfășurată pe pa..

240,00 RON Fără TVA: 228,57 RON

Harfa tinerilor - culegere de cântări creştine Harfa tinerilor - culegere de cântări creştine
Out of stock

Harfa tinerilor - culegere de cântări creştine

Harfa tinerilor - culegere de cântări creştine. De mult timp s-a simtit nevoia unei carti de cantari pe note pentru tineret, deoarece exista deja un numar mare de cantari cunoscute in randurilor ti..

16,00 RON Fără TVA: 15,24 RON

Hristos – Comoara Psalmilor. Vol. 1 - Traian Dorz

Meditații zilnice, rugăciuni și cântări din PsalmiPărțile I - III (Psalmii 1 - 55)..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Imnurile Harului

Această carte de cântări este actual  cea  mai bogată colecție de imnuri duhovnicești vechi și noi – 1817 de cantari. Această colecţie de imnuri duhovniceşti se doreşte a fi o lucr..

100,00 RON Fără TVA: 95,24 RON

Afişare 1 - 15 din 24 (2 pagini)