Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Femei

Adevarata valoare a unei femei. Descopera-ti valoarea intrinseca si priveste la tine insati prin ochii lui Dumnezeu - Lisa Bevere

SCHIMBA-TI PERSPECTIVA, SCHIMBA-TI VIATA! Al OBOSIT SA TE MAI MASORI DUPA STANDARDE IMPUSE DE ALTI OAMENI? Traim intr-o lume care ne determina valoarea in functie de pozitia noastra, de bunurile..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Bucuria de a fi femeie - si ceea ce poate face barbatul - Ingrid Trobisch

SUBIECT: Acceptarea feminitatii ca un dar pretios de la Dumnezeu; intelegerea mecanismelor biologice specifice femeii; cunoasterea diferitelor etape din viata unei femei si adaptarea la ele, ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Captivanta. Descopera misterul sufletului unei femei - John si Stasi Eldredge

POTI GASI VIATA PE CARE O CAUTI DACA ESTI DE ACORD SA TE LASI PREGATIT PENTRU A PORNI INTR-O MARE AVENTURA. Fiecare femeie a fost odata o fetita. Si fiecare fetita poarta in inima ei cel..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Ce inseamna sa fii femeie - Leslie Ludy

Invitatia lui Dumnezeu la o traire sfanta Descopera frumusetea feminitatii in Cristos Daca tanjesti sa-L cunosti mai mult pe Dumnezeu, daca iti doresti sa te ridici mult deasupra atractiilor din ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Ce înseamnă să fii femeie. Gânduri despre semnificația statutului de femeie - Elisabeth Elliot

A fi femeie este oare ceva cu totul diferit de a fi barbat? Si ce asteapta Dumnezeu de la noi, femeile? Pe ce te poti baza atunci cand te simti coplesita de responsabilitatea a tot ce intuiesti ca..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Cele 5 visuri ale oricarei femei ... si modul in care Dumnezeu vrea sa le implineasca - Sharon Jaynes

Cele 5 visuri ale oricarei femei ... si modul in care Dumnezeu vrea sa le implineasca - Sharon Jaynes „Cu blandete, Sharon Jaynes si-a pus degetul pe pulsul femeilor. A auzit strigatul inimilor noa..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Conversaţii intime , Ca de la femeie la femeie - Linda Dillow / Lorraine Pintus

Conversaţii intime , Ca de la femeie la femeie - Linda Dillow / Lorraine Pintus Iti doresti sa fii o sotie spirituala si senzuala. In acelasi timp iti doresti ce are Dumnezeu mai bun pentru tine..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Credinta ei. Traieste viata pentru care ai fost creata - Debiee Lindell

„Daca te-ai intrebat vreodata care este scopul tau unic sau de ce s-ar hotari Dumnezeu sa lucreze prin tine... aceasta carte este pentru tine!” Julia A’Bell, pastor senior al Bisericii Hillsong, Au..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

De ce, Mami? - Simona Piu

Cartea De ce, mami? nu este o abordare tehnică, ci o meditație profundă despre viața cotidiană a unei mame. În loc să prescrie o listă banală cu ce să facă sau nu o mămică, Simona creează un decor..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

De la frică la libertate. Ghidul unei femei pentru a avea pace în orice situație - Grace Fox

Ești gata să lași în urmă frica?Soțul meu s-ar putea să rămână fără loc de muncă. Ce vom face?Unii dintre copiii de la școala unde învață băiatul nostru sunt cam derbedei. Dacă băiatul nostru se î..

43,00 RON Fără TVA: 40,95 RON

Despre avort - Paivi Rasanen

AVORTUL este o problemă sensibilă și dureroasă. Afectează categorii mai diverse de persoane decât ne putem imagina.Avem în mijlocul nostru sute de mii de femei care au trecut prin experiența avort..

13,00 RON Fără TVA: 12,38 RON

Destine modelate. Cinci femei ale Bibliei in oglinda zilelor noastre - Elisabeth Mittelstädt

Destine modelate. Cinci femei ale Bibliei in oglinda zilelor noastre - Elisabeth Mittelstädt  Despre autoare Elisabeth Mittelstädt s-a nascut in 1946, intr-o familie de maghiari din fo..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Doar pentru femei. Un ghid simplu despre viața lăuntrică a bărbaților - Shaunti Feldhahn

Descopera felul in care gandesc barbatiiCe se petrece in mintea unui barbat? Inca din vremurile stravechi, femeia a incercat sa inteleaga comportamentul barbatilor in anumite situatii, de obicei criti..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Efectul de unda. Descopera miraculoasa putere motivatoare a influentei unei femei - Pam Tebow

URMEAZA SFATURILE LUI PAM TEBOW PENTRU A DESCOPERI SCHIMBARILE INSPIRATE DE DUMNEZEU PE CARE DOAR TU LE POTI FACE. Tim Tebow, castigator al premiului Heisman, ii acorda creditul mamei sale pentru s..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Afişare 1 - 15 din 42 (3 pagini)