Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Femei

199 de versete dedicate femeilor

Lasă-ți inima copleșită de frumusețea Cuvântului lui Dumnezeu!Cele 199 de versete culese din Scriptură vor reuși să te încurajeze și să te mângâie, pe măsură ce îți începi și îți termini ziua în preaj..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

199 de versete dedicate mamelor

Fii inspirată și binecuvântată de Cuvântul lui Dumnezeu!Cele 199 de versete alese din Scriptură pot să ofere mamelor înțelepciunea, puterea și călăuzirea de care au nevoie în fiecare zi pentru a-și cr..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Adevarata valoare a unei femei. Descopera-ti valoarea intrinseca si priveste la tine insati prin ochii lui Dumnezeu - Lisa Bevere

SCHIMBA-TI PERSPECTIVA, SCHIMBA-TI VIATA! Al OBOSIT SA TE MAI MASORI DUPA STANDARDE IMPUSE DE ALTI OAMENI? Traim intr-o lume care ne determina valoarea in functie de pozitia noastra, de bunurile..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Bucuria de a fi femeie - si ceea ce poate face barbatul - Ingrid Trobisch

SUBIECT: Acceptarea feminitatii ca un dar pretios de la Dumnezeu; intelegerea mecanismelor biologice specifice femeii; cunoasterea diferitelor etape din viata unei femei si adaptarea la ele, ..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Captivanta. Descopera misterul sufletului unei femei - John si Stasi Eldredge

POTI GASI VIATA PE CARE O CAUTI DACA ESTI DE ACORD SA TE LASI PREGATIT PENTRU A PORNI INTR-O MARE AVENTURA. Fiecare femeie a fost odata o fetita. Si fiecare fetita poarta in inima ei cel..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

Ce inseamna sa fii femeie - Leslie Ludy

Invitatia lui Dumnezeu la o traire sfanta Descopera frumusetea feminitatii in Cristos Daca tanjesti sa-L cunosti mai mult pe Dumnezeu, daca iti doresti sa te ridici mult deasupra atractiilor din ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Ce înseamnă să fii femeie. Gânduri despre semnificația statutului de femeie - Elisabeth Elliot

A fi femeie este oare ceva cu totul diferit de a fi barbat? Si ce asteapta Dumnezeu de la noi, femeile? Pe ce te poti baza atunci cand te simti coplesita de responsabilitatea a tot ce intuiesti ca..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Cele 5 visuri ale oricarei femei ... si modul in care Dumnezeu vrea sa le implineasca - Sharon Jaynes

Cele 5 visuri ale oricarei femei ... si modul in care Dumnezeu vrea sa le implineasca - Sharon Jaynes „Cu blandete, Sharon Jaynes si-a pus degetul pe pulsul femeilor. A auzit strigatul inimilor noa..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Conversaţii intime , Ca de la femeie la femeie - Linda Dillow / Lorraine Pintus

Conversaţii intime , Ca de la femeie la femeie - Linda Dillow / Lorraine Pintus Iti doresti sa fii o sotie spirituala si senzuala. In acelasi timp iti doresti ce are Dumnezeu mai bun pentru tine..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Credinta ei. Traieste viata pentru care ai fost creata - Debiee Lindell

„Daca te-ai intrebat vreodata care este scopul tau unic sau de ce s-ar hotari Dumnezeu sa lucreze prin tine... aceasta carte este pentru tine!” Julia A’Bell, pastor senior al Bisericii Hillsong, Au..

31,00 RON Fără TVA: 29,52 RON

Cum sa inteleg Rascumparata prin iubire. Ghid de studiu - Francine Rivers

O DRAGOSTE care iti pot schimba viataPovestea de dragoste dintre Angel si Michael Hosea oglindeste cea mai frumoasa poveste de dragoste din istoria lumii. Este vorba de dragostea rascumparatoare a lui..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

De ce, Mami? - Simona Piu

Cartea De ce, mami? nu este o abordare tehnică, ci o meditație profundă despre viața cotidiană a unei mame. În loc să prescrie o listă banală cu ce să facă sau nu o mămică, Simona creează un decor..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

De la frică la libertate. Ghidul unei femei pentru a avea pace în orice situație - Grace Fox

Ești gata să lași în urmă frica?Soțul meu s-ar putea să rămână fără loc de muncă. Ce vom face?Unii dintre copiii de la școala unde învață băiatul nostru sunt cam derbedei. Dacă băiatul nostru se î..

43,00 RON Fără TVA: 40,95 RON

Despre avort - Paivi Rasanen

AVORTUL este o problemă sensibilă și dureroasă. Afectează categorii mai diverse de persoane decât ne putem imagina.Avem în mijlocul nostru sute de mii de femei care au trecut prin experiența avort..

13,00 RON Fără TVA: 12,38 RON

Destine modelate. Cinci femei ale Bibliei in oglinda zilelor noastre - Elisabeth Mittelstädt

Destine modelate. Cinci femei ale Bibliei in oglinda zilelor noastre - Elisabeth Mittelstädt  Despre autoare Elisabeth Mittelstädt s-a nascut in 1946, intr-o familie de maghiari din fo..

23,00 RON Fără TVA: 21,90 RON

Afişare 1 - 15 din 49 (4 pagini)