Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Otniel Luca


Acțiunile divine. Cuvântul, lumina și Duhul - Otniel Luca

Cartea Acţiunile divine este rezultatul unui studiu atent al Scripturii pornit dintr-o dorinţă profundă după revelaţie şi relevanţă. Autorul pleacă de la câteva expresii biblice care atrag atenţia..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Babilonul și căderea lui - Otniel Luca Babilonul și căderea lui - Otniel Luca
Out of stock

Babilonul și căderea lui - Otniel Luca

Otniel Luca ne oferă cartea lui de referință (Babilonul și căderea lui), o carte eveniment în care relatează și interpretează profețiile Vechiului și Noului Testament și aplică întreaga cercetare ..

58,00 RON Fără TVA: 55,24 RON

Eroii credinței. O analiză a capitolului 11 din cartea Evrei a Noului Testament - Otniel Luca

În această carte, autorul analizează, prin gândire profetică adaptată Noului Legământ, oamenii care au reprezentat modele de credință în Vechiul Testament, modul cum Dumnezeu a readus credința în ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Ghidul ucenicului în tranziție - Otniel Luca

Viața unui om este formată dintr-un lanț de tranziții. De la cea mai fragedă vârstă și până la finalul vieții, un om parcurge diferite etape în viață. În fiecare tranziție noi ne negociem avansare..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

Mântuirea prin har - Otniel Luca

Mântuirea prin har este o analiză biblică a procesului mântuirii realizate prin jertfa lui Isus Hristos. Scopul cărții este să ajute cititorii să înțeleagă ce se întâmplă în viața lor la nivel s..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Primii pași. Manualul de evanghelizare - Otniel Luca

Acest manual este rezultatul a peste 30 de ani de evanghelizare și folosește forma aceasta a învățăturilor pentru a evangheliza oamenii. Am experimentat toate aceste învățături, am slujit sute de ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Reformarea minții. Un proces continuu de pocăință în ucenicie - Otniel Luca

Reformarea minții descrie procesul prin care creștinul trece prin transformarea vieții lui din omul depărtat de Dumnezeu în omul dedicat Lui. Transformarea începe prin Cuvântul lui Dumnezeu care ..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Sara Ștefana - Cununa prințesei - Larisa Oros

Sara Ștefana, a fost o tânără creștină care a plecat la Domnul, iar modul în care a pregătit-o Domnul cât și detaliile care au adus mângâiere familiei au fost atât de perfect încât nu putem tăcea ..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)