Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Traian Dorz


 Eterna Iubire. Scurte cugetări duhovnicești  - Traian Dorz  Eterna Iubire. Scurte cugetări duhovnicești  - Traian Dorz
Out of stock

Eterna Iubire. Scurte cugetări duhovnicești - Traian Dorz

Învăţaţi de la Sfântul Apostol al iubirii şi fiţi tot mai alipiţi de Domnul! Mai ales atunci când se ivesc vânzătorii şi prigonitorii cei mai înverşunaţi pentru Domnul vostru şi pentru fraţii voşt..

11,00 RON Fără TVA: 10,48 RON

Cântarea, ca meditație - Traian Dorz

"Nu este o mai fericită stare ca aceea când sufletul credincios este atât de unit cu Dumnezeu, încât este cu totul în Domnul şi Domnul în el." -- Traian Dorz..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Cărarea tinereții curate - Traian Dorz

Cărarea tinereții curateDomnul nostru Iisus Hristos a iubit copiii şi tineretul – şi El ne-a învăţat şi pe noi să-i iubim. Pentru că tineretul este Viitorul. Dacă este tineretul sănătos – viitor..

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Cea dintâi condiție a mântuirii: NAȘTEREA DIN NOU. Selecție de texte din opera scrisă și vorbită a omului lui Dumnezeu, TRAIAN DORZ

Condiţia mântuirii noastre, condiţia mântuirii altora şi condiţia mântuirii tuturor oamenilor pentru care şi la care a venit Domnul Hristos este ca întâi să fim în voia lui Dumnezeu nişte copii ai..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Cîntarea cîntărilor (manuscris) - Traian Dorz

Documente folosite de Securitate pentru condamnarea fratelui Traian Dorz „la 16 (şaisprezece) ani muncă silnică, 10 (zece) ani degradare civică şi confiscarea totală a averii personale.”..

29,00 RON Fără TVA: 27,62 RON

Fericiții noștri înaintași - Traian Dorz

Doamne, ziua se-nnoptează,lupta-i grea și mai în toi,cad pe rând cei puși de pază,trec cei vrednici dintre noiși cresc golurile noastretot mai grele, pași cu pași,ni se duc spre zări albastresfinții n..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Hristos - Comoara Psalmilor. Vol. 3 - Traian Dorz

Meditații zilnice, rugăciuni și cântări din Psalmi Părțile I - III (Psalmii 1 - 55) * * * ... Cu trecerea veacurilor, dumnezeiasca si neaparata conditie a nasterii din nou, impusa de Insusi Hrist..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Hristos – Comoara Psalmilor. Vol. 1 - Traian Dorz

Meditații zilnice, rugăciuni și cântări din PsalmiPărțile I - III (Psalmii 1 - 55)..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Hristos – Comoara Psalmilor. Vol. 2 - Traian Dorz

Obișnuiește-teîn fiecare dimineațăsă te adânceștiîntr-o meditație biblicăși într-o rugăciune!Apoi tot timpul zilei,printre ocupațiile tale,obișnuiește-te să-ți întorci,măcar din când în când,ochii spr..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Hristos – puterea apostoliei. Vol. 2 - Traian Dorz Hristos – puterea apostoliei. Vol. 2 - Traian Dorz
Out of stock

Hristos – puterea apostoliei. Vol. 2 - Traian Dorz

Dragă suflet credincios, iată şi felul cum trebuie şi tu să te porţi în Lucrarea lui Dumnezeu şi între fraţii tăi duhovniceşti!În primul rând, să ai în vedere năzuinţa de a te sui spre Ierusalim. Ad..

17,00 RON Fără TVA: 16,19 RON

Osana, Osana - Traian Dorz Osana, Osana - Traian Dorz
Out of stock

Osana, Osana - Traian Dorz

Cantari nemuritoare - Cantari si poezii pentru cei mai buni copii > Cantarea ingerasilor > Cate-o povestire mica > Osana, Osana! Editie bogat ilustrata NOTA ASUPRA EDITIEI Carti..

40,00 RON Fără TVA: 38,10 RON

Pășunile dulci - Traian Dorz

Adeseori moartea credinței vine din comoditate. Din liniștea lumească vine slăbirea râvnei. Și înghețarea rugăciunii, și pierderea curăției, și păstrarea adunării, și adormirea vegherii, și întina..

10,00 RON Fără TVA: 9,52 RON

Pe genunchii lui Iisus - Traian Dorz

Povestioare și poezii pentru copii Fericit este copilul care are părinţi şi bunici iubitori şi credincioşi. Căci cele mai frumoase amintiri şi cele mai fericite îndrumări bune din toată viaţa lui..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Piatra scumpă - Traian Dorz

Sfânta Scriptură ne-a înștiințat că în vremurile din urmă, pe măsură ce credința cea plină de seriozitate și de înțelepciune se va rări, puterea Satanei va înmulți semenle și minunile înșelătoare ..

12,00 RON Fără TVA: 11,43 RON

Strălucirea biruinței - Traian Dorz

Voi, care aveți cea mai aleasă și mai grea datorie, să apărați tot ceea ce a fost cucerit prin atâtea jertfe și prin atâtea lupte grele, vegheați! (...) Nu îngăduiți nici unei primejdii să se stre..

14,00 RON Fără TVA: 13,33 RON

Afişare 1 - 15 din 15 (1 pagini)