Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

John Ortberg


Cand se incheie jocul, totul se intoarce in cutie - John Ortberg

A CASTIGI LA SINGURUL JOC CARE CONTEAZA CU ADEVARAT O cariera fantastica. Noua casa pe care ti-ai dorit-o. O promovare la serviciu... Acea masina la care ti-a stat gandul tot timpul. O pensie si..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Catre toate directiile... Cum vei sti incotro s-o apuci? - John Ortberg

Catre toate directiile... Cum vei sti incotro s-o apuci?Dumnezeu ti-a deschis o usă. Ce vei face?„Cartile, asemenea vietilor, sunt si ele rezultatul multor usi deschise.”Rareori porunceste Dumnezeu ..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Cine este Omul acesta? - John Ortberg

El este Omul care a schimbat totul...Cuvant-inainte de Condoleezza Rice Aceasta carte este o adevarata capodopera. – Dallas Willard Din Evul Mediu intunecat pana in postmodernitate, C..

36,10 RON Fără TVA: 34,38 RON

Credinta si indoiala - John Ortberg

"Cred ca majoritatea credinciosilor si a scepticilor au parte in egala masura de disconfortul incertitudinii." Credinta si indoiala. Daca cel mai important cuvant este cel din mijloc?Tanjesti ..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Daca vrei sa umbli pe apa trebuie sa cobori din barca - John Ortberg Daca vrei sa umbli pe apa trebuie sa cobori din barca - John Ortberg
Out of stock

Daca vrei sa umbli pe apa trebuie sa cobori din barca - John Ortberg

"Am citit cartea pe nerasuflate, fara sa o las din mana. Nu intentionam sa o citesc dintr-o suflare, dar am facut greseala sa o Incep. Radeam dupa ce am citit prima pagina si eram cu totul captivat..

24,00 RON Fără TVA: 22,86 RON

Daca vrei sa umbli pe apa trebuie sa cobori din barca, ed.2 - John Ortberg

"Am citit cartea pe nerasuflate, fara sa o las din mana. Nu intentionam sa o citesc dintr-o suflare, dar am facut greseala sa o Incep. Radeam dupa ce am citit prima pagina si eram cu totul captivat ..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Dumnezeu e mai aproape decat crezi - John Ortberg

Cuprins Multumiri / 9 1. Marea dorinta a lui Dumnezeu / 11 2. Unde-i Waldo? / 31 3. Viata cu Dumnezeu / 51 4. Cel mai important moment al vietii tale / 69 5. O minte frumoasa / 87 6. ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Eu asa cum as vrea sa fiu - John Ortberg

Sunt un om matur, ma gandeam. Nu stiu cati ani imi mai stau in fata. Nu pot sa mai astept. Cand eram la scoala eram preocupat sa obtin note mari sau sa le fac pe fetele frumoase sa ma placa. Odata ..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

Grija pentru suflet - John Ortberg

Grija pentru suflet sau despre ingrijirea celei mai importante parti din fiinta ta Cuvant inainte de dr. Henry Cloud Tu esti o fiinta spirituala nemuritoare, care are un destin etern in marele ..

34,00 RON Fără TVA: 32,38 RON

O dragoste mai presus de ratiune - John Ortberg

Cum explici o dragoste ce nu poate fi explicata? Oare ce se va intampla daca o vei lasa sa-ti patrunda in inima? "Pandy" nu era decat o simpla papusa de carpa, cu zdrentele curgand din ea si ..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Te-as placea daca ai semana mai mult cu mine - John Ortberg

Orice om vrea sa fie iubit.Sa fie respectat si celebrat.Sa fie cunoscut. Dar cum ne putem apropia mai mult de Dumnezeu si de ceilalti oameni? Am fost creati pentru intimitate si cand avem parte de e..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Toti sunt normali pana ajungi sa-i cunosti - John Ortberg

Cartea este scrisa de acelasi autor care a scris si cartea "Daca vrei sa umbli pe apa trebuie sa cobori din barca". Aceasta carte face parte din categoria cartilor care nu trebuie imprumutate, f..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Vesnicia in desfasurare - John Ortberg

Cat mai avem pana in vesnicie? Majoritatea oamenilor cred in viata dupa moarte, caci Dumnezeu „a pus chiar si vesnicia in inimile lor“. Insa cei mai multi considera ca vesnicia va incepe abia dup..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna. Discipline spirituale pentru omul de rand - John Ortberg

Ce inseamna de fapt, viata spirituala?Ce te impiedica sa traiesti viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna? Ce poti face pentru a o dobandi? Daca te-ai saturat de monotonia vietii tale spiritual..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)