Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Paul David Tripp


Chemare periculoasă. Confruntarea provocărilor unice ale lucrării pastorale - Paul David Tripp

ATENȚIUNE!Către pastori și profesori, seminariști și studenți, lideri de biserică și enoriași – către oricine își ia în serios rolul ce îi revine în protejarea lucrării de pastorat!„Dacă ești în..

32,00 RON Fără TVA: 30,48 RON

La ce te asteptai? Cum sa faci fata realitatilor casniciei - Paul David Tripp

La ce te asteptai? Cum sa faci fata realitatilor casniciei Paul David Tripp Fiecare casnicie devine, intr-un fel sau altul, o lupta. Fiecare casnicie se metamorfozeaza in ceva ce niciunul di..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Păstoriți. 12 principii din Evanghelie pentru conducerea bisericii - Paul David Tripp

„Biserica are nevoie disperată de o conducere care nu este structurată doar pentru a fi eficientă, ci este modelată într-un mod mai profund de Evanghelia lui Isus Hristos. Dacă privești la cei car..

45,00 RON Fără TVA: 42,86 RON

Pentru parinti. 14 principii biblice care iti pot schimba radical familia - Paul David Tripp

Pentru parinti 14 principii biblice care iti pot schimba radical familia Cea mai buna carte crestina a anului — premiu de excelenta la categoria „Viata crestina“ oferit in anul 2017 de EC..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Razboiul vorbelor - Paul David Tripp

Abordarea problemelor de comunicare Cartea aceasta te va provoca sa gandesti, inainte sa vorbesti. Citeste-o. Nu-ti va parea rau. — Steve Brown, redactor la KeyLife Radio Fiecare dintre no..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Suferinta - Speranta Evangheliei atunci cand viata nu are sens - Paul David Tripp

Speranța noastră nu se găsește în înțelegerea motivului pentru care Dumnezeu permite suferința în viețile noastre. Ea nu se află în convingerea că într-un fel sau altul vom răzbi. Speranța noastră..

35,00 RON Fără TVA: 33,33 RON

Varsta oportunitatilor - Paul David Tripp

Varsta oportunitatilor Ghid biblic pentru cresterea si educarea copiilor Cearta pentru ultima gogoasa. Plansul ca nu are ce sa imbrace cand iese din casa. „Sunt singurul din clasa pe care pari..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)