Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

In luna Martie avem o reducere de 10% la toate produsele!

Richard Wurmbrand


Avraam - Tatal tuturor credinciosilor - Richard Wurmbrand

Avraam a fost un om ca oricare altul, cu calitati, dar si cu mari defecte. El nu s-a impus nici printr-o cunoastere desavarsita a lui Dumnezeu, nici printr-o mare inaltime morala. El nu a scris nimi..

18,00 RON Fără TVA: 17,14 RON

Cele 7 cuvinte de pe cruce - Richard Wurmbrand

Domnul Isus spusese mai demult: "Vorbesc dupa cum M-a invatat Tatal Meu" (Ioan 8:28).Totul dupa cum L-a invatat Tatal a vorbit Isus si pe cruce. Cele sapte cuvinte de pe cruce:"Tata, iarta-i caci..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Cristos pe ulita evreiasca - Richard Wurmbrand

O particica dintr-o viata mistuita de dragostea divina, marturia de fata este centrata pe Cristosul intalnit personal de autor, dovedit cu putere de Sfanta Scriptura si manifestat intre oameni pri..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Cu Dumnezeu in subterana - Richard Wurmbrand

Sunt un pastor luteran care, datorita fidelitatii sale fata de credinta crestina, a petrecut mai bine de paisprezece ani in diferite inchisori; dar nu acesta este motivul scrierii acestei carti. I..

39,00 RON Fără TVA: 37,14 RON

Dovezi ale existentei lui Dumnezeu - Richard Wurmbrand

Cartea aceasta s-a născut în închisorile comuniste unde autorul, pastor luteran român, a rămas în detenţie timp de 14 ani, credinţa sa reprezentând în opinia autorităţilor comuniste o crimă abomin..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Imbatat de dragoste - Richard Wurmbrand

Religia crestina consta in a deveni imbatat de dragoste. Oamenii imbatati confunda lucrurile si persoanele. Distinctia intre "eu", "tu" si "el" dispare. Asadar, cand vorbesc eu, daca sunt imbatat d..

18,00 RON Fără TVA: 17,14 RON

Isus, prietenul teroristilor - Richard Wurmbrand

"Dumnezeu m-a facut in stare sa aduc la Cristos un criminal in masa care in timpul celui de-al doilea razboi mondial a omorat multi evrei, chiar si copii, si inca s-a mai si laudat cu ce a facut. ..

7,00 RON Fără TVA: 6,67 RON

Mai mult decat biruitori - Richard Wurmbrand

Cred ca este foarte important sa-L vedem pe Domnul Isus in viata sfintilor Sai. Richard Wurmbrand Pastorul R. Wurmbrand a intalnit numerosi eroi ai credintei. Nu erau toti eroi in sensul obisnuit ..

30,00 RON Fără TVA: 28,57 RON

Oracolele lui Dumnezeu - Richard Wurmbrand

Apostolul Petru a scris: Daca vorbeste cineva, sa vorbeasca cuvintele lui Dumnezeu (1Petru 4.11 a). Unii lideri crestini din antichitate au fost considerati ca oracole intrupate. Cuvintele lor au fo..

26,00 RON Fără TVA: 24,76 RON

Perle duhovnicesti - Richard Wurmbrand

Richard Wurmbrand, Perle duhovniceşti, culese şi ordonate de NICOLAE MOLDOVEANU   Nu toate gândurile cuprinse în carte au ţinuta unui aforism. Unele sunt cugetări mai largi, în forma de învăţ..

13,00 RON Fără TVA: 12,38 RON

Strigatul bisericii prigonite - Richard Wurmbrand

Strigatul bisericii prigonite nu este un aspru rechizitoriu la adresa persecutorilor Bisericii - asa cum ar putea parea la o lectura superficiala, - ci este un poem al dragostei lui Cristos care ..

20,00 RON Fără TVA: 19,05 RON

Umpleti vidul! - Richard Wurmbrand

..

21,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)