Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Kristina Roy


A doua sotie - Kristina Roy

In aceasta povestire, cunoscuta autoare descrie cum o fata devine a doua sotie a unui taran ursuz, aduce bucurie si o viata noua in familia acestuia cu cinci copii orfani, cum reuseste sa-si puna p..

8,00 RON Fără TVA: 7,62 RON

Adevarata fericire - Kristina Roy

Cei doi frati gemeni Pavel si Andrei sunt o inima si un suflet. Dar apoi legatura buna dintre ei este pusa la grea incercare atunci cand amandoi se indragostesc de aceeasi fata.Printr-un om pios din s..

9,00 RON Fără TVA: 8,57 RON

Argatul - Kristina Roy

Kristina Roy s-a nascut in anul 1860 in Stara Tura, care apartinea pe vremea aceea Ungariei, ca fiica a unui pastor protestant. La 28 de ani a vizitat impreuna cu sora ei Maria un predicator din Bo..

6,00 RON Fără TVA: 5,71 RON

Cand a inceput viata - Kristina Roy

Un tinar invatator ajunge intr-un sat ca sa puna pe picioare scoala de aici. Acolo gaseste un om grav bolnav, care a fost deja declarat mort. Dar invatatorul observa ca presupusul mort este inca in..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Cei pierduti - Kristina Roy

Tinara Eva, in virsta de saisprezece ani, se straduieste sa faca in toate pe placul sotului si soacrei ei, dar nu reuseste sa le obtina dragostea. Totul are insa un motiv. Anume, se descopera ca ze..

8,00 RON Fără TVA: 7,62 RON

Credincioasa pana la moarte - Kristina Roy

Povestirea prezentata in aceasta carte se bazeaza pe fapte istorice. Wycliff, Sastre, Arundel au avut un rol insemnat in istoria timpului lor. In ceea ce-i priveste pe lolarzi, acesti martori umili ..

6,00 RON Fără TVA: 5,71 RON

Dumnezeu era cu el - Kristina Roy

"In timpul povestirilor tatalui sau, losif uita adesea tot ce era in jurul sau. Doua lucruri i s-au intiparit adinc in inima: teama sfinta de Dumnezeul cdrept si sfint, care nu lasa pacatul nepedep..

6,00 RON Fără TVA: 5,71 RON

In mana tare a lui Isus - Kristina Roy

Tatal tanarului Mihai are pe patul mortii puternice mustrari de constiinta, deoarece in urma cu multi ani isi inselase fratele cu o suma mare de bani. Ca sa inapoieze aceasta suma, Mihai ii promite..

8,00 RON Fără TVA: 7,62 RON

In sfarsit acasa - Kristina Roy

Bunica Mikula traieste modest, dar impacata cu sine si cu lumea, in casuta ei din muntii slovaci, impreuna cu nepoata ei. Mare ii este bucuria cand I se anunta vizita nepotului ei din America. Aces..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Paradisul regasit - Kristina Roy

Istoria a doi copii orfani pe care nimeni nu-i vrea. Cand se gaseste in cele din urma un parinte adoptiv, cei doi devin o binecuvantare pentru un sat intreg. Kristina Roy este renumita pentru poves..

5,00 RON Fără TVA: 4,76 RON

Trei camarazi - Kristina Roy

Mai mult de jumatate din cele 72 de carti si brosuri ale cunoscutei scriitoare slovace Kristina Roy (1890/1936) au fost traduse in peste 25 de limbi, printre ele chiar si limba chineza. Succesul carti..

8,00 RON Fără TVA: 7,62 RON

Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)