Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Connilyn Cossette


Adăpostul. Seria "Cetăți de scăpare". Vol. 2 - Connilyn Cossette

Fiica unui mare preot păgân, Sofea, își găsește refugiul în libertatea oferită de apele mării, acolo unde uită pentru moment de toate necazurile cu care se confruntă. Dar când pirații îi atacă sat..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Aripile vântului. Seria "Ieșiți din Egipt" - Connilyn Cossette

Poate iertarea înlocui dorința de răzbunare în viața unei femei, al cărei destin o conduce chiar spre dușmanii pe care căuta să-i distrugă?Crescută fără mamă, alături de frații ei, Alanah, o canaa..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Flacăra. Seria "Cetăți de scăpare". Vol. 4 - Connilyn Cossette

Nimic nu o poate face să se răzgândească!Tirzah, fata cu o voință de fier, vrea să se alăture trupelor care luptă pentru eliberarea Israelului de sub ocupația arameenilor. Este atât de hotărâtă,..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Fuga. Seria "Cetăți de scăpare". Vol. 1 - Connilyn Cossette

Deși Israelul și-a găsit, oarecum, pacea, Moriyah și-o caută încă pe a ei. În încercarea de a evita disprețul comunității, și-a petrecut ultimii șapte ani ascunzându-se sub un văl de care nu se de..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

O stea intre stele. Seria "Iesiti din Egipt". Vol 1 - Connilyn Cossette

O POVESTE DESPRE DRAGOSTE, DISPERARE ȘI SPERANȚĂ ÎN TIMPUL EXODULUI BIBLIC Vândută ca sclavă de către tatăl ei și părăsită de omul cu care trebuia să se căsătorească, tânăra egipteancă ..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Pot să se mute munții. Seria "Cetăți de scăpare". Vol. 3 - Connilyn Cossette

„Pot să se mute munţii, pot să se clatine dealurile, dar dragostea Mea nu se va muta de la tine şi legământul Meu de pace nu se va clătina”, zice Domnul, care are milă de tine.Isaia 54:10Rămasă ..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Prevestirea furtunii. Seria "Iesiti din Egipt". Vol 2 - Connilyn Cossette

În întunericul ce prevestește furtuna, doar adevărul îi poate lumina calea.   După ce a scăpat din Egipt împreună cu ceilalți evrei în timpul exodului, Shira trăiește acum în libertate, la poa..

46,00 RON Fără TVA: 43,81 RON

Printre ramuri. Seria Casa legământului. Vol. 2 - Connilyn Cossette

Drumul spre libertate îi poate costa totulLukio a devenit, în ultimii zece ani, un faimos luptător fifilistean. Pumnii lui nu i-au adus doar celebritatea, ci și o bogăție la care puțini îndrăznesc să ..

49,00 RON Fără TVA: 46,67 RON

Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)