Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Beniamin Faragau


1 Corinteni - Beniamin Faragau

Comentariu explicativ asupra Primei epistole a lui Pavel către corinteni din Noul Testament"A trăi ca un corintean însemna a trăi în lux şi în imoralitate" - afirma Merrill C. Tenny. Iar Pavel afirmă ..

48,00 RON Fără TVA: 45,71 RON

1 Corinteni Beniamin Faragau 1 Corinteni Beniamin Faragau
Out of stock

1 Corinteni Beniamin Faragau

Prezentare "A trăi ca un corintean însemna a trăi în lux şi în imoralitate" - afirma Merrill C. Tenny. Iar Pavel afirmă acest adevăr, atenţionându-i pe destinatarii epistolei lui: "Nu vă înşelaţi în p..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

1 Cronici - Beniamin Faragau 1 Cronici - Beniamin Faragau
Out of stock

1 Cronici - Beniamin Faragau

Scrierea cărţii Cronici, cu cele două volume ale ei, încheie canonul ebraic al Vechiului Testament.  De-a lungul scrierii, cronicarul n-a intenţionat să redea istoria, ci s-o interpreteze. Așada..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

1 si 2 Tesaloniceni - Beniamin Faragau

..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

1 si 2 Imparati. Ce se intampla cand cineva nesocoteste Casa lui Dumnezeu - Beniamin Faragau

Cartea "1 Imparati" incepe cu vremea premergatoare mortii lui David si cu framantarile legate de desemnarea urmasului lui la tron. Pana la urma, cel care ajunge pe tronul lui Israel este Solomon, el f..

42,00 RON Fără TVA: 40,00 RON

1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau 1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau
Out of stock

1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau

"M-am luptat lupta cea buna, mi-am ispravit alergarea, am pazit credinta. De acum, ma asteapta cununa neprihanita, pe care mi-o va da, in <<ziua aceea>>, Domnul, Judecatorul cel drept. Si ..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Apocalipsa (cap. 4-22) - vol. 2 - Beniamin Faragau

Apocalipsa a fost și rămâne o carte al cărei înțeles este disputat de multe școli de interpretare. Fără să facem abstracție de această lungă istorie, în volumul de față, vom insista pe rolul Vechiului..

53,00 RON Fără TVA: 50,48 RON

Apocalipsa 1-3 si doctrina Bisericii - Beniamin Faragau

Rar ne este data ocazia, chiar si pe paginile Scripturii, ca sa-L vedem pe Domnul Isus "conducand adunarea generala" a unor biserici locale. Or, tocmai lucrul acesta se intampla in primele trei capito..

53,00 RON Fără TVA: 50,48 RON

Apocalipsa cap.4-22 - Beniamin Faragau

Apocalipsa afost si ramane o carte al carei inteles este disputat de multe scoli de interpretare. Fara sa facem abstractie de aceasta lunga istorie, in volumul de fata, vom insista pe rolul Vechiului ..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Biserica in epistola catre Efeseni - Beniamin Faragau

Atunci cand incercam sa vorbim despre biserica, peisajul contemporan este amenintator prin diversitatea de raspunsuri pe care ni le ofera. In demersul din acest volum am incercat sa formulam o defin..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Coloseni - Beniamin Faragau

Duhul lui Dumnezeu ne invită să ne lăsăm "citiți" și modelați de adevărurile pe carea postolul Pavel le-a așternut în Epistola către Coloseni. Astfel, vom conlucra împreună cu Duhul lui Dumnezeu la at..

50,00 RON Fără TVA: 47,62 RON

Cuvantul - o lumina pe cararea mea. Unelte de studiu biblic - Beniamin Faragau

Lumea necrestina asista la scena unei biserici dezorientate si dezbinate. Cauza primara a acestei stari este lipsa unei autoritaþi unanim recunoscute. Oare nu Scriptura este acea autoritate in baz..

21,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Divortul si recasatorirea. Desi Dumnezeu uraste despartirea in casatorie, El nu intoarce spatele problemei - Beniamin Faragau

Dumnezeu uraste despartirea in casatorie, si, tocmai de aceea, El cere credinciosie fata de partenerul de viata. Aceasta ii obliga pe cei doi parteneri sa invete sa isi rezolve problemele din relatii,..

21,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Duhul Sfant in Evanghelia dupa Ioan. Cel ce boteaza cu Duhul Sfant - Beniamin Faragau

Domnul Isus este Acela care boteaza cu Duhul Sfant, Acela care redeschide portile Imparatiei lui Dumnezeu si face astfel posibila reintoarcerea noastra in prezenta Tatalui. Dar pentru aceasta, Intrupa..

21,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Duhul Sfânt în Fapte 1&2. Puterea lui Dumnezeu ni se dă pentru împlinirea lucrării lui Dumnezeu - Beniamin Faragau

Sinteze tematice - Vol. 13Cine dintre noi nu ar dori să aibă dovezi incontestabile cu privirea la prezența și lucrarea Duhului Sfânt în viața sa? Întrebarea este unde și în ce anume să căutăm aces..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Afişare 1 - 15 din 35 (3 pagini)