Redirecționează 3.5% din impozitul tău către RVE

Beniamin Faragau


1 Corinteni Beniamin Faragau 1 Corinteni Beniamin Faragau
Out of stock

1 Corinteni Beniamin Faragau

Prezentare "A trăi ca un corintean însemna a trăi în lux şi în imoralitate" - afirma Merrill C. Tenny. Iar Pavel afirmă acest adevăr, atenţionându-i pe destinatarii epistolei lui: "Nu vă înşelaţi în p..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

1 Cronici - Beniamin Faragau

Scrierea cărţii Cronici, cu cele două volume ale ei, încheie canonul ebraic al Vechiului Testament.  De-a lungul scrierii, cronicarul n-a intenţionat să redea istoria, ci s-o interpreteze. Așada..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

1 si 2 Tesaloniceni - Beniamin Faragau

..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau 1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau
Out of stock

1 si 2 Timotei - Beniamin Faragau

"M-am luptat lupta cea buna, mi-am ispravit alergarea, am pazit credinta. De acum, ma asteapta cununa neprihanita, pe care mi-o va da, in <<ziua aceea>>, Domnul, Judecatorul cel drept. Si ..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Apocalipsa cap.4-22 - Beniamin Faragau

Apocalipsa afost si ramane o carte al carei inteles este disputat de multe scoli de interpretare. Fara sa facem abstractie de aceasta lunga istorie, in volumul de fata, vom insista pe rolul Vechiului ..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Biserica in epistola catre Efeseni - Beniamin Faragau

Atunci cand incercam sa vorbim despre biserica, peisajul contemporan este amenintator prin diversitatea de raspunsuri pe care ni le ofera. In demersul din acest volum am incercat sa formulam o defin..

22,00 RON Fără TVA: 20,95 RON

Cuvantul - o lumina pe cararea mea. Unelte de studiu biblic - Beniamin Faragau

Lumea necrestina asista la scena unei biserici dezorientate si dezbinate. Cauza primara a acestei stari este lipsa unei autoritaþi unanim recunoscute. Oare nu Scriptura este acea autoritate in baz..

21,00 RON Fără TVA: 20,00 RON

Duhul Sfânt în Fapte 1&2. Puterea lui Dumnezeu ni se dă pentru împlinirea lucrării lui Dumnezeu - Beniamin Faragau

Sinteze tematice - Vol. 13Cine dintre noi nu ar dori să aibă dovezi incontestabile cu privirea la prezența și lucrarea Duhului Sfânt în viața sa? Întrebarea este unde și în ce anume să căutăm aces..

37,00 RON Fără TVA: 35,24 RON

Eclesiastul - Beniamin Faragau

"Sa ascultam, deci, incheierea tuturor invataturilor: Teme-te de Dumnezeu si pazeste poruncile Lui. Aceasta este datoria oricarui om. Caci Dumnezeu va aduce orice fapta la judecata, si judecata aceast..

28,00 RON Fără TVA: 26,67 RON

Efeseni - Beniamin Faragau

In Epistola catre Efeseni, apostolul Pavel ne descopera taina lui Hristos deschizand inaintea cititorului planurile vesnice ale Tatalui, implinite in lucrarea desavarsita a Fiului, prin nemarginita ma..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Epistola lui Pavel catre Filipeni - Beniamin Faragau

Comentariu explicativ asupra Epistolei lui Pavel catre Filipeni, din Noul TestamentScriptura este spatiul sacru al revelarii de Sine a lui Dumnezeu. Prin urmare, am putea considera ca prin interme..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Exod - Beniamin Faragau

Descrierea produsuluiCine s-ar fi gîndit că, la sfîrşitul secolului al XX-lea, între patru şi şase milioane de evrei aşteaptă un nou exod din casa robiei fostei Uniuni Sovietice, din teritoriile asi..

33,00 RON Fără TVA: 31,43 RON

Familia in Efeseni - Beniamin Faragau

Pentru ca acolo unde doi sau trei sunt adunati in Numele Domnului Isus Hristos este si El in mijlocul lor, putem afirma ca familia este celula de baza a Bisericii. Prin urmare, daca dorim sa avem o ..

27,00 RON Fără TVA: 25,71 RON

Hagai - Beniamin Faragau

Comentariu explicativ asupra cartii Hagai din Vechiul Testament "Hagai, o profetie scurta, dar adresata la momentul potrivit iudeilor care s-au repatriat din Robia babiloniana ca sa rezideasca..

15,00 RON Fără TVA: 14,29 RON

Ioel - Beniamin Faragau

Comentariu explicativ asupra cărții Ioel din Vechiul TestamentDeoarece este un om al vremii lui, Ioel, ca toți ceilalți profeți ai Scripturii, începe să vorbească din contextul istoric imediat. El..

25,00 RON Fără TVA: 23,81 RON

Afişare 1 - 15 din 21 (2 pagini)